Prinsesjes trakteren
Wat heb je nodig:- Ster-cakejes
- Chocolade om te smelten
- Suikerhartjes
- Versiersnoepjes
- Prinsesje
Voor dit knutselwerkje geldt © Copyright www.knutselidee.nl
Dit idee is ingezonden door: - Sandra de Kruijf
Smelt wat chocolade au-bain-marie, dat is een pannetje water op het vuur met daarin een kleiner pannetje met de chocolade.
Als de chocolade gesmolten is kan je met een garneerkwastje een dun randje chocolade smeren aan de onderkant van de cake (wat de jurk wordt) en daarna door de versiersnoepjes halen.
Met de chocolade versier je ook de rest van de cake-jurk en kun je bijvoorbeeld hartjes opplakken.
Tot slot steek je het uitgeprinte en uitgeknipte prinsessen-bovenlijfje in de cake. En daarmee heb je een prachtige prinses om te trakteren.
Je kan ook nog een grote tulband bakken en daarvan een grote prinses maken voor de juffen en meesters. Zie foto hieronder.
Foto ingezonden door: Naomi van Hinthem
Tip
- Print het prinsesje op stevig papier zodat het mooi rechtop blijft staan!
Luchtpost uitnodiging
Kaart voor bestek op tafel
Carnavalsslinger (of ander feest)
© Knutselwerkje van www.knutselidee.nl