Zombiepop

Ingezonden door: Humna Illyaas
Knutselitem nieuwsbrief nummer: 183
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nl

Ik heb laatst een surprise gemaakt voor mijn juf. Want ik had haar getrokken met de lootjes. En dat was een zombiepop.

Wat heb je nodig?
- Een schoenendoos(voor de hoofd)
- Een grote doos(voor de buik)
- 7 melkdozen
- rode papier
- zwarte papier
- 2 en een halve of 3 (of meer) vellen blauwe papier(grote)
- zwarte viltstift
- gele papier (niet zo veel allen voor de knopen)
- karton wat je kan knippen
- hele sterke lijm voor om de benen te plakken
- grijze ductape(dat is een hele sterke grote plakband) voor de armen
- schaar
- plakband (gewoon die normale)
- oude kranten of oude folders wat je niet meer nodig hebt
- witte papier

Wat moet je doen?

Je moet eerst een karton pakken en een pistool teken (een grote omdat de pop hem vast heeft) Dan moet je het uitknippen. En dan moet je het met zwart papier inpakken. Oké dan is het pistool klaar.
Daarna moet je nu op een karton een iphone tekenen (die heeft de pop ook vast). Dan moet je dat in pakken met wit pappier. En dan moet je een blauw papier pakken om de voorkant te tekenen. Je mag zelf bepalen hoe de voorkant eruit ziet.
Nu moet je de hoofd in pakken met zwart papier. Als je dat hebt gedaan, dan moet je de ogen teken met blauw papier en let op zonder pupillen!
En nu moet je het mond maken, doe het zo eng mogelijk. En als je dat hebt gedaan, dan moet je rood papier pakken en het bloed maken. En als je daar mee klaar bent, dan moet je het buik in pakken met blauw papier. Als je dat hebt gedaan dan ga je weer wat zwart papier pakken en ga je wat scheurtjes tekenen in het pak. Als je dat hebt gedaan dan ga je wat geel papier pakken en de knopen te tekenen en plakken en je maakt in het midden van elke knoop een kruis. Als je dat gedaan hebt dan ga je de armen maken.
Dat doe je zo: je pakt een melkdoos en dan pak je nog een melkdoos en die maak je vast. En als je het niet begrijpt dan kijk je naar het plaatje van mijn zombie pop. En als je de arm gemaakt hebt dan maak je het hand van de zombie dat maak je door de krant op te rollen en dan krijg je hand. Let op! het moet wel passen op de melkdoos en aan de iphone. En als je dat gedaan hebt dan plak je de iphone aan de hand en daarna de hand en de iphone(die vast zit aan de hand) aan de arm. Dat doe je met plakband. Als je dat gedaan hebt dan begin je met de andere arm. Dat doe je zo: je pakt een melkdoos en dat knip je door het midden. Als je dat gedaan hebt dan pak je een hele melkdoos en dan maak je dat vast aan die door midden geknipte doos.
En als je het niet begrijp dan kijk je weer naar het plaatje van mijn pop.
Als je dat gedaan hebt dan maak je weer het hand. En als je dat ook gedaan hebt dan maak je de pistool vast aan de hand en als je dat het gedaan dan maak je het hand vast aan het arm en de arm maak je vast aan de buik en de andere arm (met de iphone) maak je ook vast aan de buik maar dan de andere kant. En als je dat gedaan hebt dan maak je de benen.
Daarvoor pak je 2 melkdozen. Eentje laat je heel en de andere knip je door midden. Dan maak je het vast(gewoon recht). En als je dat gedaan hebt, dan doe je het zelfde met het andere been. Als je dat gedaan hebt dan pak je de 2 benen in met blauw papier. Dan pak je zwart papier en versier je het weer alsof het lijkt dat de benen gescheurd zijn. Dat doe je ook met de andere been. Als je dat gedaan hebt dan versier je het met rood papier alsof het lijk dat hij bloed heeft. Als je dan met dat klaar bent, dan maak je de voeten. Dat doe je zo: je pakt weer wat kranten of folders. Daarmee maak je een lange, ronde voet. Dat doe je 2 keer (namelijk ook voor de tweede voet). Als je dat gedaan hebt dan pak je de ene voet in met zwart papier en de andere met blauw papier. Als je dat gedaan hebt dan maak je het vast aan de been en ook aan de tweede been. Oké als je dat gedaan hebt dan maak je de benen vast aan de onder kant van de buik. En als je dat gedaan hebt dan moet je nog met een zwarte viltstift de tenen maken van de pop. Dat mag je zelf weten op welke voet je het tekent.
En dan is de zombie af.Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje