Traktatie voor 10 jarige

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 138
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nl

Ik zoek een leuke 'verpakking' voor de traktatie van mijn dochter. Ze wordt 10 jaar en ze weet al dat ze chips met een lolly en een klein cadeautje wil uitdelen. Ik vind zelf leuker om dit op een originele manier in te pakken maar met kinderen van 10 jaar wordt het moeilijk om niet al te kinderachtig over te komen.
Hebben jullie leuke ideeen voor mij?
Gr. Cecile


De kinderen in mijn groep 5/6 vinden het nog steeds erg leuk om een knapzak te krijgen. Een stok met een zakdoek / stuk stof waarin je de traktatie verpakt.
Maak van de zakjes gekke poppetjes met bijvoorbeeld stuiterogen op muizentrapjes enz.
Met vriendelijke groet
Anita Jongkind

Van pakken water en melk kun je leuke portemonneetjes maken. Wel eerst goed schoon maken.
groetjes Corrie

Lolly als hoofd, chipszakje als lijf en cadeautje als benen? Altijd grappig.
Marian Mast

Er is een hele leuke site, nl. www.party-kids.nl waar voor allerlei traktaties hele leuke versieringen te vinden zijn, die je dan ook kunt uitprinten en voorzien van je eigen naam of foto.
Groetjes Sandra

Probeer eens een soort satelliet te maken, van de lolly's maak je de sprieten, of maak van het zakje chips een satelliet (leuk folie achtig) Plak de lolly met het snoepdeel aan de zak vast.
Je zou er een soort ruimtestelsel van kunnen maken verschillende planeten erbij.
Maak aan het chipszakje wielen vast, een van de wielen kan de lolly eventueel worden maak de auto futuristisch, laat je dochter zelf meehelpen, leuk en gezellig.
groeten Betsie

Zelf ben ik nogal verslaafd aan doorzichtig plasticfolie: knip een vierkant vel af, leg er een chipszakje, lolly en cadeautje op en vouw de punten bij elkaar, waarna je het met een lintje kunt dichtknopen. Hang een kaartje aan het lintje en schrijf er iets leuks op. Makkelijk en het ziet er superfeestelijk uit!
Groetjes, Merel

Een traktatie idee voor oudere kinderen.
Op school trakteerde vorige week een jongen (groep 8) op een piratenvlot, gemaakt van een dikke wafel met daarop een sateprikker met een piratenvlag er bovenaan geplakt. Aan de prikker zat een klein schatkistdoosje van papier met snoepjes erin, zag er leuk uit.
groeten Betsie

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje