Takenbord

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 051
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nl

Kan iemand mij helpen aan ideeŽn voor een takenbord in de kleuterklas.

Hierbij gevoegd zijn enkele kaartjes voor het takenbord!
Veel succes ermee..
groetjes, An
==
== Ik heb ze op Internet gezet. Kijk op:
== Taakbord
==

Ik heb twee jaar geleden een takenbord gemaakt van een oud prikbord, het is ongeveer 1,50 meter breed en 80 cm hoog. Dat heb ik helemaal geverfd en daarop heb ik spijkertje aangebracht.
Steeds 1 voor de taak en dan 4 voor de namen van de kinderen. Dus zo:
. .... . .... . ....
. .... . .... . ....
. .... . .... . ....
De takenkaartje kun je op verschillende manieren maken, ik had plaatjes van Nijntje gezocht, maar je kan ook foto's van je materialen en hoeken maken of plaatjes uit tijdschriften knippen. Ook kun je de kinderen zelf laten tekenen. Op de naamkaartjes had ik de naam geschreven en hun persoonlijke stickertje geplakt.
Succes ermee!!
Esther

Van triplex hebben wij een groot huis gezaagd, alle activiteiten zijn met een digitale camera op de foto gezet, afgedrukt, geseald en met dubbelzijdig klittenband op het huis bevestigd. Daarop stukjes klittenband en het andere stukje achter op hun foto (zoveel kinderen als er met die activiteit mogen) Onderaan voor iedere kleuter een haakje, waaraan hun gesealde foto hangt met achterop dus dat stukje klittenband, ook achterop als herkenning hetzelfde stickertje (van stoel, kapstok en andere zaken), dit kan ook hun naam zijn.
Adri van der Weijde-Fernhout

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje