Kussens van stof enz.

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 141
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik heb sinds kort een nichtje gekregen en vond het leuk om voor haar kussentjes te maken met verschillende soorten stof. Ik heb van alles gekocht: stof, kralen, knoopjes, opstrijk patronen, maar heb nog steeds geen idee wat ik nu precies wil.
Wie weet een site met kussentjes van stof? Of anders iets anders leuks wat ik met stof kan maken voor mijn kleine nichtje.
Bedankt, gr Esther


Pas op met alles wat je op een kussentje naait voor superkleintjes want het moet heeeeeeeel erg goed vast zitten willen zij het niet loskrijgen en in hun mondjes stoppen. Om te maken zou ik zeggen knip een kussenhoesje van 35 bij 35 en ga gewoon je gang. Stik het hoesje en versier het naar eigen idee dat is meestal het leukste.
groetjes Corrie

Van stofjes kun je heel veel leuke dingetjes maken.
Bijv kussentjes: Met een groot hart, afgewerkt met leuke lintjes. Met een strik. Ook leuk met een baboeska.
Maar ook leuk is om bijv een fotoalbum mee te bekleden. Of een notitie boekje, waarin alle gasten iets leuks voor de kleine kunnen schrijven.
Maar ook knuffels, speendoekjes, kruikenzakken, slabbers, schortje enz.
Succes, Janske

Als je verschillende stoffen hebt zou je een quilt kussen maken. Dit zijn kleine lapjes stof die je aan elkaar naait tot een vierkant. Als achterkant zou je een effen stof kunnen pakken. Op de voorkant zou je ook wat effen stof kunnen gebruiken en hier bv een leuk knoopje of iets opdoen. Op internet staan best wel wat ideeën als je zoekt onder quilten
Groetjes ingrid.

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 



spatje





Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop