Plastic tassen gebruiken

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 140
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nl

Ik knutsel graag met mijn clubje en zoek ideetjes wat je van plastic tasjes kunt maken?
Het is goedkoop en zo worden de tasjes weer nuttig gebruikt. Zoek eigenlijk iets van roosjes of zo. Maar andere ideeen zijn ook welkom.
Groeten Wilma Mauritz.


In repen knippen en er mee gaan haken, tasjes of als je een patroon van een roosje hebt, moet je dat ook kunnen haken.
groetjes Corrie

Weet iemand bij je in de buurt hoe je een roosje voor bijvoorbeeld een boog maakt, dan kun je die vorm uit plastic tasje knippen en daar roosjes van maken.
Betsie

Van plastic tasjes kun je leuke tasjes of pennenetui breien. Je knipt de tasjes in reepjes en breien maar. Veel succes groetjes
Wijntje

Ik heb geen idee voor een roos die je zou kunnen maken van een plastic tasje, maar ik weet wel iets wat erg leuk is om te maken van plastic tasjes. Wij hebben thuis een hele lange vlaggenlijn, waarbij de vlaggetjes zijn gemaakt van leuke delen van plastic tasjes. aan twee kanten van een lijn hang je dan vlaggetjes zodat je dubbele vlaggen hebt. Je ka de lijn natuurlijk zo lang maken als dat je zelf zou willen. Ook handig is het om buiten te hangen omdat de plastic vlaggetjes ook tegen regen kunnen en papieren vlaggen natuurlijk niet!
Met vriendelijke groet,
Carla Pen

Hier in Zuid-Afrika haakt men matjes van plastiek zakjes. Zelf heb dit nooit uitgeprobeerd maar de techniek wordt waarschijnlijk wel uitvoerig uitgelegd op het internet.
Het is resultaat zag ik wel al en is indrukwekkend.
Groetjes Suzy, Belgische in Zuid-Afrika

Ik heb wel eens op tv gezien dat ze repen sneden van de plastic tasjes en der dingen mee haakten. Onder andere tasjes, bloempothouders, hoedjes, poppenkleedje enz. Heel mooi al die kleuren door elkaar.
Groetjes Joske

Ik kende iemand die van plastic tassen reepjes knipte en er dan nieuwe tassen van ging breien. Zelf heb ik het nooit gedaan, maar het resultaat was prachtig om te zien. Heel uniek ook.
Groetjes Jantina

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje