Nieuwsbrief 263

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 263
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nl


Nieuwsbrief knutselidee.nl
Hallo,

Hieronder vind je weer op datumvolgorde de laatste nieuwtjes van de website en andere items. Je staat ingeschreven om deze nieuwsbrief te ontvangen. Meer hierover lees je onderaan deze e-mail.


Idee van de maand     2020-06-01
Dit is het idee voor de maand juni
Ingezonden door: Eva
Titel: Slinger voor elke gelegenheid!
Omschrijving:
Nodig: - touw - papier in veel kleurtjes - lijm (of plakband) - schaar - eventueel leuke lintjes, draadjes, glitters enz.

Knip een groot stuk draad af. Knip letters uit verschillende kleuren papier, het handigst is als het dubbele letters zijn. Hoe maak je dubbele letters? Heel simpel: vouw een blaadje dubbel, knip een letter uit die aan de bovenkant bij de naad zit. Als je het goed hebt gedaan is de letter dan dubbel. je hebt een voor en achterkant. hang de letters over het touw en maak ze anders vast met gekleurde knijpertjes of een beetje plakband.

Alles gratis     2020-06-02
De volgende items waren de afgelopen maand gratis op internet te krijgen en veel ervan staan nog steeds op de website. Kijk dus even als je wat leuks ziet:
Gratis brandwondenboekje
Gratis sleutelhanger
Gratis kittenpakket
Gratis vrouwenmagazine Eva
Gratis rompertje
Gratis Lactacyd wasgel proberen
Gratis kwartaalmagazine Utrechts Landschap
Gratis fotokaart versturen
Gratis BeTraceable sticker
Gratis VR bril
Gratis bloemzaadjes
Gratis OnderWeg

Het meeste staat er nog op dus kijk snel even op de website.

Gratis artikelen

Nieuwe download     2020-06-04
Met de nieuwe manier van boekenvouwen is er nu ook een pagina gemaakt voor voorbeelden en downloads. Anna heeft ook een boek gevouwen met mama erin. Erg mooi geworden en je kunt hem zelf ook gaan maken want er is ook een download bij. (Volgend jaar voor Moederdag?)

Zie website

Ook iets leuks gemaakt?     2020-06-06
Kun je een foto van je eigen knutselwerkje maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. Ook andere knutselwerkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving (en foto) zijn van harte welkom. Ik wil er altijd nieuwe knutselitems op de website bijzetten dus stuur het in! Het kan geplaatst worden met je naam erbij, tenzij je dat niet wilt natuurlijk.

Stuur me een e-mail

Boek van de maand     2020-06-10
Het boek van de maand op de website is deze maand: Kleuren op nummer.
Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keer gedaan: kleuren op nummer. Nu is hier de moderne, frisse en volwassen variant: Kleuren op nummer deel 2. Ontspan en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je je puzzel- en kleurskills naar een hoger niveau tilt!

Bekijk meer info over het boek

Kurkenmannetjes     2020-06-12
Er is weer een nieuwe foto ingezonden voor het werkje Mannetjes van kurk. Je vindt hem onderin.

Mannetjes van kurk

Andere website     2020-06-15
Een website die speciaal is gemaakt om geboorteteksten te kunnen vinden. Als er een baby geboren is wil men vaak een mooie tekst op het geboortekaartje zetten. Maar ook als niet ouders een mooie tekst sturen naar de blije ouders. Al deze teksten zijn verzameld op de geboortenteksten website. Onthoud het als je ze een keer nodig hebt!

Bekijk geboorteteksten

Oude knopen gebruiken     2020-06-23
Van oude knopen in verschillende kleuren kun je prachtige mozaÔeken maken. Hierbij kun je ook gebruik maken van kralen in verschillende afmetingen om de gaten tussen grotere knopen weer op te vullen. Bekijk vijf prachtige werkstukken van Barry en de werkomschrijving.

Knopen mozaiek

Kaartenwinkel     2020-06-25
Er is op de website ook een categorie Cadeau doosjes - zakjes. Dus als je meer zakjes of kleine doosjes nodig hebt kun je die hier vinden. Je kunt sommige van de doosjes ook leuk namaken. Dus heb je een zakje of doosje nodig kun je hier ook inspiratie opdoen.

Cadeau doosjes - zakjes

Hartje strijkkralen in de klei     2020-06-28
Een leuk cadeautje om te maken met klei, strijkkralen en andere kleine figuurtjes. Maak er iets moois van.

Leuk cadeautjeDat was het weer.
Veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.

Stuur me een mail via wim@knutselidee.nl
Of bezoek de knutselidee website.

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje