Nieuwsbrief 231

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 231
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nl


Nieuwsbrief knutselidee.nl
Hallo,

Hieronder vind je weer op datumvolgorde de laatste nieuwtjes van de website en andere items. Je staat ingeschreven om deze nieuwsbrief te ontvangen. Meer hierover lees je onderaan deze e-mail.


Dierendag     2017-10-01
Op 4 oktober is het dierendag. Natuurlijk zorg je dan extra goed voor de hond, de kat, het konijn en de cavia. Maar je kan ook een knutselwerkje maken voor de dieren buiten. Bijvoorbeeld de vogels. Dan hebben die ook wat lekkers. En het kan na dierendag lekker buiten blijven hangen.

Bekijk knutselwerkje

Idee van de maand     2017-10-01
Dit is het idee voor de maand oktober.
Ingezonden door: Sophia
Titel: Collages maken van papier
Omschrijving:
Ga naar een woninginrichtingswinkel bij jou in de buurt en vraag naar overjarige behangboeken. Meestal hebben ze die nog wel liggen.
En 10 tegen 1 dat je zo'n heel groot dik boek mee krijgt met de prachtigste behangvoorbeelden van alle kleuren en designs!
Dan ga je aan de gang met al die papiertjes en scheur of knip je er allemaal stukjes uit. Dan plak je dat weer op een groot vel en zo maak je een collage. Doe dit over een bepaald onderwerp.

Alles gratis     2017-10-02
De volgende items waren de afgelopen maand gratis op internet te krijgen en veel ervan staan nog steeds op de website. Kijk dus even als je wat leuks ziet:
Gratis Dentastix
Gratis rode boekje
Gratis Bimbam proefnummer
Gratis proefnummer Boerenvee
Gratis spreekbeurtpakket
Gratis simkaart met tegoed
Gratis Louis Vuitton tas
Gratis Visie!
Gratis 10 euro cadeaubonnen
Gratis foto's afdrukken
Cadeaubon 10 euro gratis
Gratis temp plus zakdoekjes
Gratis haaipakket
Gratis kledingcheque

Het meeste staat er nog op dus kijk snel even op de website.

Gratis artikelen

Kinderboekenweek     2017-10-03
Je kunt een gratis boek krijgen tijdens de kinderboekenweek van 4 tot en met 15 oktober 2017. Het boek dat je gratis krijgt is Kattensoep geschreven door Janneke Schotveld en geÔllustreerd door Annet Schaap. Je moet wel voor minimaal 10 euro een ander boek kopen maar ze hebben er genoeg bij bijv. bol.com.
Leuke knutselideeŽn om griezelig te knutselen!?


Schelpen standaard     2017-10-04
Heb je tijdens de vakantie op het strand een paar mooie schelpen gevonden dan kun je daar een mooie schelpen standaard van maken. Leuk om een foto mee te laten zien.
Ook leuk om te maken als cadeautje.

Zie website

Tank in camouflagekleuren     2017-10-06
Een tank spreekt sommige mensen toch wel aan en je kunt er een leuke surprise van maken als je genoeg golfkarton bij de hand hebt. Maar het kan ook met verschillende dozen en rolletjes zoals je op de nieuwe foto's kan zien.

Zie website

Ook iets leuks gemaakt?     2017-10-06
Kun je een foto van je eigen knutselwerkje maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. Ook andere knutselwerkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving (en foto) zijn van harte welkom. Ik wil altijd nieuwe knutseldingen op de website bijzetten dus stuur het in! Het kan geplaatst worden met je naam erbij, tenzij je dat niet wilt natuurlijk.

Stuur me een e-mail

Kastanje hoofdjes     2017-10-09
Met herfstbladeren, kastanjes en eikelmutsjes kun je prachtige kastanje hoofdjes maken. En maak je er meer dan kun je daar weer een leuk herfststukje van maken.

Zie website

Boek van de maand     2017-10-10
Het boek van de maand op de website is deze maand: 300 Dingen om te knutselen voor grote en kleine handjes.
Naast aloude knutselmaterialen geeft Pia Pedevilla allerlei onopvallende materialen een groots nieuw leven. Ze gebruikt traditionele vaardigheden, maar ook populaire trends en brengt zo generaties samen bij de leukste knutselprojecten.

Bekijk meer info over het boek

Halloween     2017-10-11
Het is al weer bijna halloween dus als je daar iets voor wilt maken dan kun je eens kijken op de speciale themapagina!

Zie website

Spookjes     2017-10-12
Spookjes horen bij Halloween maar je kunt ze ook op andere momenten maken en ophangen. Leuk om te doen met kinderen

Zie website

Gratis hobbyartikel     2017-10-15
Maak kans op een gratis hobbyartikel door alleen maar een e-mail te sturen. Vermeld wel je naam en adres in de e-mail! Nog leuker is als je ook meteen een antwoord op een vraag geeft of een leuk idee voor op de website meestuurt.
Doe dus in ieder geval mee want je weet maar nooit of je er dit keer bij bent.
Deze keer kun je winnen: Knutselboek van papier lichtgroen!
Compleet boek met 10 knutselprojecten. 30 bladzijden met al het benodigde papier voor o.a. slinger, zebra, tafeltje met taartjes, vogelhuisje, wijnlabel en veel meer.
(Deze actie is voorbij en in de laatste nieuwsbrief staat de nieuwste actie)

Stuur me een e-mail

Winnaar Gratis hobbyartikel     2017-10-15
Het gratis hobbyartikel van de vorige keer is gewonnen door Monika Kornow uit Rotterdam.
Ze schreef later: Wij vinden het heel erg leuk dat wij het lampionpakket hebben gewonnen. Voor de donkere tijd van het jaar is het zeker een kleine opkikker in een donker huis.

Andere website     2017-10-16
Natuurlijk zal Sinterklaas weer met de stoomboot aankomen in de haven en de vele Zwarte Pieten zullen weer als dollen in het rond lopen. Ook zal er zeker wel weer het een en ander fout gaan. Maar zoals elk jaar zal het uiteindelijk allemaal toch wel goed komen.
Wanneer en in welke stad? Zie de website.

Sinterklaas Intocht

Sint Maarten     2017-10-20
Op 11 november is het Sint Maarten en wordt er door de kleine kinderen in grote delen van het land gelopen met een zelfgemaakte lantaarn. Heb je nog inspiratie nodig om een leuke lampion te maken kijk dan even op de speciale themapagina.
Heb je zelf nog een ander leuk idee gemaakt? Laat het me weten via e-mail!

Zie website

Gratis dakpannen afhalen     2017-10-24
Met oude dakpannen kun je leuke dingen maken. Als je het met een hele klas wilt doen heb je er wel een aantal nodig. Nu is je kans om ze gratis op te halen.

Zie website

Kaartenwinkel     2017-10-25
Op de kaartenwinkel zijn diverse nieuwe kerstknipvellen en kerst stansvellen gezet. Het duurt nog even voor het kerst is maar als je kaarten wilt maken voor kerst is het echt tijd om er aan te beginnen. Het weer is er ook naar ;-)
Kijk dus meteen via de link even naar de knipvellen en als je in het menu op kerst klikt krijg je nog meer leuke kerstartikelen te zien.
Groetjes Anneke

Kerst knip- en uitdrukvellen

Dieren van herfstbladeren     2017-10-29
Met herfstbladeren die je in het bos of gewoon op straat en in de tuin kan vinden kun je prachtige platen maken. Als je bij elkaar plakt kunnen de bladeren op een dier gaan lijken.

Zie websiteDat was het weer.
Veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.

Stuur me een mail via wim@knutselidee.nl
Of bezoek de knutselidee website.

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje