Nieuwsbrief 225

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 225
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nl


Nieuwsbrief knutselidee.nl
Hallo,

Hieronder vind je weer op datumvolgorde de laatste nieuwtjes van de website en andere items. Je staat ingeschreven om deze nieuwsbrief te ontvangen. Meer hierover lees je onderaan deze e-mail.


Idee van de maand     2017-04-01
Dit is het idee voor de maand april.
Ingezonden door: Hanny Haveman
Titel: Knikkerverven
Omschrijving:
Weet je wat ook leuk is met knikkers? En ook voor kinderen! Plastic handschoenen aan doen en verf op een schoteltje doen. Eventueel meerdere kleuren en dan dus dan meer schoteltjes gebruiken.
Daar de knikkers doorheen doen en dan rollen over een kaart of vel papier. Daarna er een plaatje (bijvoorbeeld 3D) op plakken. Leuke kaarten kun je zo maken.
Voor Pasen kun je ook iets in de vorm van een ei gebruiken.

Alles gratis     2017-04-02
De volgende items waren de afgelopen maand gratis op internet te krijgen en veel ervan staan nog steeds op de website. Kijk dus even als je wat leuks ziet:
Gratis au pair magazine
Gratis Eva
Gratis portemonnee lampje
Gratis proefverpakking Ladival voor Kinderen.
Gratis Bruynzeel keukenboek
Gratis rode boekje
Gratis proefmonster Aloe Vera Gelly
Kras gratis lentegeluk
Gratis puzzelboekje
Gratis Sophia Snuffelsticker
Gratis foto's afdrukken
Gratis vriendenmozaiek
Gratis DVD the Passion
Gratis spreekbeurtpakket
Het meeste staat er nog op dus kijk snel even op de website.

Gratis artikelen

Ovalen te koop     2017-04-06
Alina verkoopt papieren ovalen in bijna alle kleuren. Dit zijn 6 verschillende groottes van ovalen waarvan 1 met een randje. Je kunt ze afhalen of laten opsturen. Meer informatie en een foto van de ovalen vind je op de website.

Zie website

Paashaas bouwplaat     2017-04-08
Een leuke bouwplaat staat er nu op de website om een paasmandje te maken. Hierop staat een leuke paashaas met eieren. Even lekker kleuren, knippen en plakken.
Let op: actie op PDF is niet meer geldig!

Zie website

Boek van de maand     2017-04-10
Het boek van de maand op de website is deze maand: Vouwen.
De leukste vouwdiertjes! Hoe vouw je een hond, krab of bij? Met de vouwvoorbeelden in dit boek vouw je de leukste dieren! Gebruik gekleurd papier of kleur ze zelf met kleurpotlood, stift of verf. Bij elk vouwfiguur staat een leuk weetje over het dier.

Bekijk meer info over het boek

Antwoord: IdeeŽn voor workshops     2017-04-11
Op de vraag: Wie heeft er ideeŽn voor creatieve workshops zijn nieuwe antwoorden binnen gekomen. Ze staan op de website.

Lees de antwoorden.

Stuur een Paasecard     2017-04-12
Stuur zo vlak voor of met Pasen iemand een leuke Paaskaart met e-mail. Op de e-card website heb je dat zo voor elkaar. Leuke handgemaakte wenskaarten en je kan je eigen tekst erbij zetten.

Paasecard

Paaskuikens in een ei     2017-04-12
Voor Pasen is het leuk een ei te maken van oude kranten met daarin een kuiken. Er staan nu ook leuke foto's bij met andere kuikens die ook goed en makkelijk te maken zijn.

Zie website

Ook iets leuks gemaakt?     2017-04-13
Kun je een foto van je eigen knutselwerkje maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. Ook andere knutselwerkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving (en foto) zijn van harte welkom. Ik wil altijd nieuwe knutseldingen op de website bijzetten dus stuur het in! Het kan geplaatst worden met je naam erbij, tenzij je dat niet wilt natuurlijk.

Stuur me een e-mail

Winnaar Gratis hobbyartikel     2017-04-15
Het gratis hobbyartikel van de vorige keer is gewonnen door Jessica Luttikhuis uit Beuningen.
Ze schreef: Bedankt voor het leuke cadeau. Wat zal mijn kleindochter hier blij mee zijn. Ze knutselt graag. Ze is 12jaar en begint nu met breien haken en borduren.

Gratis hobbyartikel     2017-04-15
Maak kans op een gratis hobbyartikel door alleen maar een e-mail te sturen. Vermeld wel je naam en adres in de e-mail! Nog leuker is als je ook meteen een antwoord op een vraag geeft of een leuk idee voor op de website meestuurt.
Doe dus in ieder geval mee want je weet maar nooit of je er dit keer bij bent.
Deze keer kun je winnen het boekje Bewegende knutselwerkjes.
Een knutselwerkje dat kan bewegen! Dat kan je makkelijk maken met dit leuke boek. Een bloem in een potje en na het in elkaar zetten kan het nog bewegen ook. Boek met kartonbladen en uitleg.
(Deze actie is voorbij en in de laatste nieuwsbrief staat de nieuwste actie)

Stuur me een e-mail

Geboorteteksten     2017-04-16
Een website die speciaal is gemaakt om geboorteteksten te kunnen vinden. Als er een baby geboren is wil men vaak een mooie tekst op het geboortekaartje zetten. Maar ook als niet ouders een mooie tekst sturen naar de blije ouders. Al deze teksten zijn verzameld op de geboortenteksten website. Onthoud het als je ze een keer nodig hebt!

Bekijk geboorteteksten

Ketting voor Moederdag     2017-04-17
Voor Moederdag kun je een prachtige ketting maken voor je moeder met leuke gekleurde papiertjes en heel veel paperclips. En dit is zeker niet moeilijk om te maken.

Zie website

Moederdag     2017-04-18
En nu Pasen voorbij is gaan we snel wat leuks maken voor Moederdag. Moederdag valt dit jaar op 14 mei.
Er is een themapagina over Moederdag dus daar kun je zeker even kijken als je nog iets zoekt om te maken.

Zie website

Koningsdag     2017-04-19
Het is bijna Koningsdag en misschien wil je daar ook wel iets leuks voor knutselen. Kijk dan op de speciale themapagina.

Zie website

Kip van ballon     2017-04-24
Maak eens een mooie kip van een ballon of als je dat leuker vindt een heel ander beest of hoofd. Leuk werkje met papier-machť.

Zie website

Kaartenwinkel     2017-04-25
Op de kaartenwinkel vind je ook veel voorbeelden die je zelf kan namaken. Bijvoorbeeld bij de vormkaarten. Bij sommige is het misschien teveel werk maar er zijn er ook die je kunt overtekenen op je eigen kaart en dan netjes uitsnijden of knippen. Je hebt dan een mooie basiskaart die je wat verder kan afwerken. Voorbeelden van deze afgewerkte vormkaarten zijn er ook te vinden in de kaartenwinkel.
Bekijk ze gewoon even.
Groetjes Anneke

Vormkaarten

Moederdagwerkje     2017-04-25
Weet jij nog een leuk werkje voor Moederdag? Wil je dat dan met ons delen? Ik zou het leuk vinden om jouw idee op de website te zetten.

Stuur me een e-mail

Huisje van karton     2017-04-26
Leuk om een huisje te maken van karton. Beginnen met een doosje en dan steeds verder gaan. Misschien wel een kopie van je eigen huis!

Zie website

Traktatie doosje maken     2017-04-28
Een simpele manier om te trakteren is iets geven in een doosje. Een mooi zelfgemaakt doosje met een leuk plaatje erop bijvoorbeeld.

Zie websiteDat was het weer.
Veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.

Stuur me een mail via wim@knutselidee.nl
Of bezoek de knutselidee website.

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje