Nieuwsbrief 212

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 212
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nlKnutselnieuws Wims FrŲbel Pagina's nr. 212 - April 2016


Hallo ,


Pasen zit er op. De zomertijd is ingegaan. En het is lente. En dat allemaal in een paar dagen. Dan nu op naar het volgende en het leukste daarvan is koningsdag op 27 april. Misschien leuk om wat dingen te maken voor de vrijmarkt? Als je op tijd begint heb je straks een kleine voorraad van leuke dingen om te verkopen. En er staan heel veel dingen op de site om als cadeautje te maken. En cadeautjes verkopen het beste. Ook is er een themapagina koningsdag.
Verder is er in april niet veel bijzonders. Maar je kunt ook verder knutselen met het thema lente. En heel voorzichtig mag je misschien al aan iets leuks voor Moederdag gaan denken want dat is begin mei alweer! Heb jij nog een te gek moederdagidee dat ik op de site kan zetten?
En zoals altijd ook weer alle antwoorden op de vragen van vorige maand en de nieuwe vragen. Als je een antwoord hebt stuur je hem dan even in? Alvast bedankt. En er is ook weer een kans op een gratis hobbyartikel.
Veel plezier met het knutselnieuws.Laatste knutselwerkjes


Wat er deze maand nieuw en of aangepast is zie je hieronder en via de nieuwspagina op de website.

Jezus draagt het kruis
Rubriek: Pasen

Bouwplaat kruis
Rubriek: Pasen

Natuurschatkistjes
Rubriek: Andere ideeŽn

Boekkunst 4 - Een gat in het patroon vouwen
Rubriek: Vouwen

Paraplu van handdoek
Rubriek: Nieuwsbrief item

Werkstuk - Paaskaart
Dit idee is ingezonden door: Truus Wezenberg
Rubriek: Nieuwsbrief item

Beplakken van servies
Dit idee is ingezonden door: Yvonne Huizing
Rubriek: Verjaardag

De website heeft ook een zoekpagina en thema pagina's

Ook iets leuks gemaakt?
Kun je er een foto van maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. Ook andere werkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving (en foto) van harte welkom.KNIT & KNOT


Vorige maand kon je twee x twee kaartjes winnen voor de eerste editie van KNIT&KNOT, de Brabantse brei- en haakdagen.
De twee gratis kaartjes zijn gewonnen door:
Dimf van Rooij en Ilse PlaatsTips en oproepjes


Deze week geen tips of oproepjes!

Heb je een tip of een oproepje, iets te koop, te ruil of gratis in de aanbieding, wat met knutselen te maken heeft? Stuur hem met een e-mail naar me toe!Gratis Hobbyartikel


De winnaar van vorige maand is Melanie Heinz uit Venray.
Doe jij deze maand ook mee? Wie weet ben jij dit keer de gelukkige. Wat kun je deze maand winnen? Deze maand een Natuurboek. In dit boek vind je leuke natuurweetjes, spelletjes, kleurplaten, knutselideeŽn, ruimte om blaadjes en foto's te plakken, tekenopdrachten, een stickervel en nog veel meer. 19 x 19 cm, 30 bladzijden.
Helemaal gratis voor de winnaar.

Hoe doe je mee? Stuur me een mailtje als je kans wilt maken op het gratis hobbyartikel!
Zet wel iets in de e-mail die je stuurt want lege mailtjes komen niet altijd goed aan (spambox) en ik ga ze niet opzoeken. ;-)
Ben je de 50ste inzender op het mailadres: gratishobbyartikel@knutselidee.nl dan ben je de winnaar. Misschien ben jij de gelukkige deze maand. Volgende maand de uitslag weer op deze plek.
Dit soort hobbyartikelen zijn ook gratis te krijgen met WFPpunten! Zie WFPpuntenmailAntwoorden vorige maand


-- 1 --
In onze woning willen wij een speelkelder inrichten. Omdat in de ruimte alle leidingen van het bovengelegen woongedeelte zichtbaar zijn was mijn idee om het in te richten als duikboot. Heeft iemand andere suggesties om er iets leuks van te maken of tips voor de inrichting?
Dank bij voorbaat voor alle reacties.
Groetjes,
Nadia

Hier de antwoorden op vraag 1

-- 2 --
Ik zou graag willen weten hoe een muisje gemaakt wordt van een zakdoek. Onze opa kon dat zo goed. Hij deed dit vaak voor de kinderen en dan liet hij het muisje uit zijn hand springen zodat iedereen ervan schrok.
Wie kent dit ook?
Bij voorbaat dank!
Groetjes van Marijke

Hier de antwoorden op vraag 2Vragen deze maand


Hieronder de vragen voor de komende maand.

-- 1 --
Omdat ik alleen mijn linkerhand nog maar kan gebruiken kan ik alleen nog schilderen en kleuren.
Ik vind het leuk om zelf mandala's te tekenen op kaarten en dan in te kleuren. Zo heb ik ook eieren gekleurd en getekend, alleen moet mijn man ze dan nog uitknippen. Zijn er nog mensen die volwassen kaarten hebben om te kleuren? En er niets mee doen? Je maak mij er blij mee en je maakt me ook blij met tips wat je met ťťn hand kan doen?
Vr gr Janny-- 2 --
We gaan op school werken met het thema trein. We hebben als onderwerp 'Op stap en we gaan met de trein'. Wat voor knutselwerkjes zou je hier mee kunnen maken? Vind het zelf nog best lastig.
Alvast heel erg bedankt
Bianca-- - --

Heb je een antwoord of een vraag? Stuur me een e-mail.
Lees de Vraag en Antwoord regels
Zoek je iets? Probeer de zoekfunctie op mijn site!Andere websites


Kaartjes voor compassion
Sinds kort heb ik een website waar ik kaartjes verkoop voor een goed doel. Het zou leuk zijn als je er melding van maakt.
De website heet: kaartjesvoorcompassion.simplesite.com
Alvast hartelijk dank.
Met een vriendelijke groet,
Ineke Oskam.

Pannenkoeken
Vind je het leuk om pannenkoeken te bakken of wil je meer over pannenkoeken weten. De verschillende manieren, toppings en zelfs speciale restaurants? Kijk dan eens op de website Pannenkoeken tips.

Kaartenwinkel
De afgelopen maand weer lekker bezig geweest met nieuwe kaarten. Misschien wel leuke voorbeelden voor jullie? Dus kom gerust even langs op de website om te kijken. Ook staan er veel tips voor kaartenmaken op de website en als je er zelf nog eentje hebt dan zou ik het leuk vinden als je deze erbij zet. Het worden er zo steeds meer!
Ga dus meteen even kijken in Kaartenwinkel.
Groetjes Anneke

Gratis
Veel is gratis te krijgen op internet en de afgelopen maand stonden de volgende dingen op de gratis website. Veel ervan zijn op dit moment ook nog gratis aan te vragen. Vraag dus gratis aan:
Gratis WeddingGoodiebag
Gratis eigen tissuebox
Gratis cadeaubon
Gratis doosje vlekkendoekjes
Gratis verpakking Hot Drink
Gratis verjaardagsmaaltijd voor de hond
Gratis verras-tas
Gratis artikel bij eo
Lang leve oud gratis
Gratis vrouwenmagazine Eva
Gratis tomatenzaadjes
Gratis tour
Gratis DVD the Passion
Tuinbon van 250 euro
Gratis thee-capsules
Gratis GoPro Sticker Set
enzovoort
Kijk op de website voor alle gratis spullen

Leuk of meuk
Wil je me nog even verder op weg helpen en alvast een flink aantal plaatjes beoordelen? Kijk dan op de website Leuk of meuk.

Wil ook je eigen website hier? Stuur dan een mailtje en zet er bij dat je graag in de nieuwsbrief wilt komen. wim@knutselidee.nlIdee van de maand


Ingezonden door: Lara Vandooen
Korte omschrijving: Sponsjestekening
Lange omschrijving:
Je neemt een ronde spons en duwt hem in roze verf, daarna druk je met de spons op een vel papier. Teken aan der rechterkant een krulstaartje, in het midden 2 oogjes en een varkenssnuit. Teken er vervolgens 2 armen en benen aan, de vorm mag je zelf kiezen. En nu heb je je eigen varkentje!
Je kan het ook nog altijd doen met een koe. Witte verf op je spons en je verft er zelf de vlekken op. Of met een eend, een schaap, of wat je maar wilt!
Het is echt het proberen waard.
Tip: Laat je fantasie op de vrije loop!
Opmerking: Gebruik verf uit een tube!

Stuur ook een idee voor de website in met een e-mail naar wim@knutselidee.nlHet sparen van WFPpunten


Via deze nieuwsbrief kun je punten sparen door actief mee te doen met allerlei dingen. Je krijgt punten voor het bezoeken van websites, meedoen met acties en prijsvragen, het antwoord geven op vragen.
Nog meer punten sparen en meer uitleg over WFPpuntenmail. Met het klikken op de link krijg je direct (eenmalig) 2 WFPpunten erbij (zo simpel werkt het) en nog eens 30 punten bij inschrijven!

Nog meer WFPpunten verdienen? Kijk dan eens op 101tips.nl en geef zelf ook een tip bij jouw favoriete categorie. Je krijgt 5 punten per gegeven tip.

Steun knutselidee.nl
Bol.com hobbyartikelen
Leuk of meuk.


Dat was het weer.

Veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.

Stuur me een mail via wim@knutselidee.nl


Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje