Nieuwsbrief 204

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 204
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nlKnutselnieuws Wims Fröbel Pagina's nr. 204 - Aug 2015


Hallo ,


De zomer is nog niet helemaal zoals ik hem graag zou zien. Maar met een beetje regen kun je wel lekker knutselen ;-)
Vorige keer had ik het al over de thema pagina zomer of de thema pagina vakantie.
Straks gaat voor velen de school ook weer beginnen. Dan kan je ook leuke knutselwerkjes maken. Als je iets leuks weet kun je het ook insturen zodat het op de website gezet kan worden.
In deze nieuwsbrief ook weer alle antwoorden op de vragen van vorige maand en de nieuwe vragen. Als je een antwoord hebt stuur je hem dan even in? Alvast bedankt.

Veel plezier met het knutselnieuws.Laatste knutselwerkjes


Wat er deze maand nieuw en of aangepast is zie je hieronder en op de nieuwspagina.

Mandala's op het strand
Rubriek: Vakantie

Sponsgebak
Rubriek: Verjaardag

Etagère
Dit idee is ingezonden door: Rian Papanikola - de Groot
Rubriek: Verjaardag

De website heeft ook een zoekpagina en thema pagina's

Ook iets leuks gemaakt?
Kun je er een foto van maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. Ook andere werkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving (en foto) van harte welkom.Tips en oproepjes


Ik heb in de aanbieding voor degene die nog graag met de oude DE theezakjes vouwt veel zakjes.
Ophalen in Wernhout of met de post.
Laat maar weten welke je wilt hebben.
Je kan contact opnemen op mijn mailadres (contact opnemen niet meer mogelijk)
Joke Antonissen

Heb je een tip of een oproepje, iets te koop, te ruil of gratis in de aanbieding, wat met knutselen te maken heeft? Stuur hem met een e-mail naar me toe!Gratis Hobbyartikel


De winnaar van vorige maand is Carolien Steenhorst uit Den Bosch. Ze vind het leuk om met haar dochter te gaan knutselen.
Doe jij deze maand ook mee? Wie weet ben jij dit keer de gelukkige. Wat kun je deze maand winnen? Deze maand geef ik nog een keer een knipvellenpakket weg met ruim 20 verschillende knipvellen om 3D kaarten te maken.
Dit hobbyartikel is ook gratis te krijgen met WFPpunten! Zie WFPpuntenmail
Hoe doe je mee?
Stuur me een mailtje als je kans wilt maken op het gratis hobbyartikel!
Zet wel iets in de e-mail die je stuurt want lege mailtjes komen niet altijd goed aan (spambox) en ik ga ze niet opzoeken. ;-)
Ben je de 50ste inzender op het mailadres: gratishobbyartikel@knutselidee.nl dan ben je de winnaar. Misschien ben jij de gelukkige deze maand. Volgende maand de uitslag weer op deze plek.Antwoorden vorige maand


-- 1 --
Ik ben al ruim twintig jaar een verwoed quiltster. Nu heb ik een levensloopquilt onderhanden.
Twaalf maanden lang krijg ik per maand een patroon toegezonden.
Thema’s als ‘liefde’, ‘moed’, ‘vakantie’, enz., enz., zijn al gepasseerd. Daarbij heb ik passende symbolen kunnen bedenken en toepassen.
Nu heb ik een blok met als thema ‘werk’.
Ik zit me werkelijk suf te piekeren welke voorstelling (‘cartoon’) ik daarvan kan maken. Een ‘zonnebloem’ kwam bij me op, want oppassen (kleinkinderen), verzorgen en taxi spelen voor mijn man (heeft geen rijbewijs), doe ik allemaal met liefde. Maar werk is meer, dacht ik zo.
Wie kan er wat bedenken om erop te zetten.
Hartelijke groet, Annie Tromp-Doornink.

Hier de antwoorden op vraag 1

-- 2 --
Mijn zoontje gaat volgend jaar naar een andere school en zal zijn vriendjes helaas moeten achter laten omdat ze hier allemaal wat moeite mee hebben maken ze leuke tekeningen en gedichtjes voor hem :-D hier geniet hij enorm van. Maar nu zou hij graag iets knutselen met zijn foto erop om aan iedereen te geven als bedankje en als aandenken. Hebben jullie misschien een ideetje?
Davinia Paredis

Hier de antwoorden op vraag 2Vragen deze maand


Hieronder de vragen voor de komende maand.

-- 1 --
Ik zoek boekjes met nylon- en zijden bloemvoorbeelden.
Wie kan me wat aanraden? Of zijn er misschien websites te vinden.
Groetjes,Anne-- 2 --
Ik ben op zoek naar alles wat met het thema trouwen te maken heeft. Ik werk op een kinderdagverblijf en mijn collega gaat binnenkort trouwen. Wie heeft er leuke ideeën wat ik met de kinderen kan maken.
Marion-- - --

Heb je een antwoord of een vraag? Stuur me een e-mail.
Lees de Vraag en Antwoord regels
Zoek je iets? Probeer de zoekfunctie op mijn site!Andere websites


Vakantiekaartje
En een e-kaartje sturen kan ook naar iemand die juist op vakantie is of gaat. Wens iemand een fijne vakantie via een kaartje. Het is leuk voor de ontvanger en het kost je helemaal niets.
Stuur een gratis e-card

Kaartenwinkel
In verband met de vakantie is er niet veel nieuws op de site gekomen. Wel wat nieuwe tips voor het kaarten maken. Heb je zelf trouwens ook een leuke tip, zet hem er dan ook bij! Ik, en met mij vele bezoekers, zullen het erg waarderen.
Ga even kijken in Kaartenwinkel.
Groetjes Anneke

Gratis
Veel is gratis te krijgen op internet, zoals: Gratis Poster en Boekjes Kringloop van blik, Gratis vakantie-Visie!, Gratis Look-O-Look 4D Snoepjes, Gratis foliumzuur tabletten, Probeer gratis proeflenzen, Gratis Bimbam proefnummer, Gratis spel Tides of Fortune, Gratis Disney quiz, Gratis Kunst & Cultuur Magazine, 50 Gratis Foto's, Gratis Keukenmagazine, Gratis doosje vlekkendoekjes, Gratis astmakids sticker, Gratis zantac aanvragen, Gratis Jaarboek Gouden Handdruk, Gratis e-book juiste bh, enz.
Kijk op de website voor alle gratis spullen

Zelf diploma's, certificaten, oorkondes en onderscheidingen maken is niet moeilijk. Zeker niet op deze site. In een paar eenvoudige stappen kom je via een voorbeeld op een volledig diploma, certificaat, oorkonde of onderscheiding.
Voor meer informatie en uitleg kijk je op gratis documenten maken.

Wil ook je eigen website hier? Stuur dan een mailtje en zet er bij dat je graag in de nieuwsbrief wilt komen. wim@knutselidee.nlIdee van de maand


Ingezonden door: Sonja
Korte omschrijving: Bloem in potje
Nodig: Twee stukken oase, vrolijk gekleurde buigrietjes en groene en een bloempotje.
Knip alle groene rietjes voor het rimpeldeel af. Zet een stuk oase in het potje, plaats de groene rietjes in een cirkel in het potje. Plaats dan aan de bovenkant van de rietjes een bol oase en steek daarin de rest van de rietjes. Buig ze om en je hebt een vrolijk gekleurde bloem in pot.

Stuur ook een idee voor de website in met een e-mail naar wim@knutselidee.nlHet sparen van WFPpunten


Via deze nieuwsbrief kun je punten sparen door actief mee te doen met allerlei dingen. Je krijgt punten voor het bezoeken van websites, meedoen met acties en prijsvragen, het antwoord geven op vragen.
Nog meer punten sparen en meer uitleg over WFPpuntenmail. Met het klikken op de link krijg je direct (eenmalig) 2 WFPpunten erbij (zo simpel werkt het) en nog eens 30 punten bij inschrijven!Dat was het weer.

Veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.

Stuur me een mail via wim@knutselidee.nl
Of bezoek de website.Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje