Nieuwsbrief 203

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 203
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nlKnutselnieuws Wims Fröbel Pagina's nr. 203 - Juli 2015


Hallo ,


Nog een paar weken dan beginnen voor veel kinderen en hun ouders de vakanties weer. Als het weer dan steeds zo warm is als op het moment dan zullen we ons niet vervelen in het zwembad. Maar als het toch een keer regent dan kun je toch nog een keer lekker iets knutselen.
Kijk bijvoorbeeld eens op de thema pagina zomer of de thema pagina vakantie.
In deze nieuwsbrief ook weer alle antwoorden op de vragen van vorige maand en de nieuwe vragen. Als je een antwoord hebt stuur je hem dan even in? Alvast bedankt.

Veel plezier met het knutselnieuws.Laatste knutselwerkjes


Wat er deze maand nieuw en of aangepast is zie je hieronder en op de nieuwspagina.

Stenen schilderen
Dit idee is ingezonden door: Els Hautekeete
Rubriek: Vakantie

Krans van reepjes stof
Dit idee is ingezonden door: Lita van Soest
Rubriek: Knippen en plakken

Vogel van een knijper
Dit idee is ingezonden door: Alexander Kuipers
Rubriek: Spellen

Vader is een held kaart
Rubriek: Vaderdag

De website heeft ook een zoekpagina en thema pagina's

Ook iets leuks gemaakt?
Kun je er een foto van maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. Ook andere werkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving (en foto) van harte welkom.Tips en oproepjes


Ik heb ca. 30 kg knikkers te koop. Gemengd, grote en kleine, oud en nieuw door elkaar voor 10 euro.
Ophalen svp na afspraak.
Neem contact op via (Contact opnemen niet meer mogelijk)
Lita

Heb je een tip of een oproepje, iets te koop, te ruil of gratis in de aanbieding, wat met knutselen te maken heeft? Stuur hem met een e-mail naar me toe!Gratis Hobbyartikel


De winnaar van vorige maand is Claeys Nadine uit Oostende (België). Ze was er erg blij mee en schreef: 'Van harte bedankt voor deze prijs, mijn tweeling zal dit tijdens de grote vakantie zeker kunnen gebruiken.'
Doe jij deze maand ook mee? Wie weet ben jij dit keer de gelukkige. Wat kun je deze maand winnen? Deze maand geef ik een knipvellenpakket weg met ruim 20 verschillende knipvellen om 3D kaarten te maken.
Dit hobbyartikel is ook gratis te krijgen met WFPpunten! Zie WFPpuntenmail
Hoe doe je mee?
Stuur me een mailtje als je kans wilt maken op het gratis hobbyartikel!
Zet wel iets in de e-mail die je stuurt want lege mailtjes komen niet altijd goed aan (spambox) en ik ga ze niet opzoeken. ;-)
Ben je de 50ste inzender op het mailadres: gratishobbyartikel@knutselidee.nl dan ben je de winnaar. Misschien ben jij de gelukkige deze maand. Volgende maand de uitslag weer op deze plek.Antwoorden vorige maand


-- 1 --
Ik zou graag met piepschuim willen werken voor een carnavals wagen. Maar ik weet niet waar ik voorbeelden en uitleg kan vinden..
Wie kan mij verder op weg helpen?
Astrid

Hier de antwoorden op vraag 1

-- 2 --
Ik heb een vraagje als ik een bloempot op een dakpan wil bevestigen hoe doe ik dit? En is een halve beter of een heel potje ?
Alvast bedankt voor u antwoord.
Groeten Anita Bakker

Hier de antwoorden op vraag 2Vragen deze maand


Hieronder de vragen voor de komende maand.

-- 1 --
Ik ben al ruim twintig jaar een verwoed quiltster. Nu heb ik een levensloopquilt onderhanden.
Twaalf maanden lang krijg ik per maand een patroon toegezonden.
Thema’s als ‘liefde’, ‘moed’, ‘vakantie’, enz., enz., zijn al gepasseerd. Daarbij heb ik passende symbolen kunnen bedenken en toepassen.
Nu heb ik een blok met als thema ‘werk’.
Ik zit me werkelijk suf te piekeren welke voorstelling (‘cartoon’) ik daarvan kan maken. Een ‘zonnebloem’ kwam bij me op, want oppassen (kleinkinderen), verzorgen en taxi spelen voor mijn man (heeft geen rijbewijs), doe ik allemaal met liefde. Maar werk is meer, dacht ik zo.
Wie kan er wat bedenken om erop te zetten.
Hartelijke groet, Annie Tromp-Doornink.-- 2 --
Mijn zoontje gaat volgend jaar naar een andere school en zal zijn vriendjes helaas moeten achter laten omdat ze hier allemaal wat moeite mee hebben maken ze leuke tekeningen en gedichtjes voor hem :-D hier geniet hij enorm van. Maar nu zou hij graag iets knutselen met zijn foto erop om aan iedereen te geven als bedankje en als aandenken. Hebben jullie misschien een ideetje?
Davinia Paredis-- - --

Heb je een antwoord of een vraag? Stuur me een e-mail.
Lees de Vraag en Antwoord regels
Zoek je iets? Probeer de zoekfunctie op mijn site!Andere websites


Vakantietips
Heel veel mensen hebben de vakantie al gepland. Maar je kan ook in de buurt lekker vakantie vieren. Wil je veel tips voor de vakantie kijk dan eens op de website vakantietips en kijk wat er allemaal mogelijk is.

Vakantiekaartje
En een e-kaartje sturen kan ook naar iemand die juist op vakantie is of gaat. Wens iemand een fijne vakantie via een kaartje. Het is leuk voor de ontvanger en het kost je helemaal niets.
Stuur een gratis e-card

Kaartenwinkel
Kijk eens op de kaartenwebsite voor leuke aanbiedingen. Er zijn er op dit moment heel wat en dat zijn ook vaak leuke cadeautjes. Ook op de site nieuwe kaarten en wat kleine goedkope knipvellenboeken. Ook leuke cadeautjes. Kijk dus even in de Kaartenwinkel.
Anneke

Gratis
Veel is gratis te krijgen op internet, zoals: kittenpakket, Tamtam, tankkaart, opname bijwonen, proefnummer Boerenvee, wenskaart sturen, proefexemplaar De Natuur Uw Arts, Papierwaaier + Monsterbox, tegoedbon maken, keuken tips!, Chilly proefmonster, slimmer ondernemen cursus, e-book over knutselen, revitalift magic blur, au pair magazine, enz.
Kijk op de website voor alle gratis spullen

Wil ook je eigen website hier? Stuur dan een mailtje en zet er bij dat je graag in de nieuwsbrief wilt komen. wim@knutselidee.nlIdee van de maand


Maak je eigen Glitterbol
Naam: Cynthia
Wat heb je nodig:
Een pot(met deksel) of een fles (met een dop)
Veel glitters(zelf weten welke kleuren)
Hoe maak je het:
Pak de pot of fles net wat je wil. Doe in de pot of fles veel glitters (maakt niet uit welke kleuren dat mag je zelf kiezen). Als je er veel glitters in heb gedaan doe er dan water in tot de pot of fles vol zit. Draai de deksel of dop goed aan totdat er geen water meer uitkomt. Schud dan de pot of fles een paar keer heen er weer .Dan zet je de pot of fles gewoon neer en dan dwarrelen de glitters naar omhoog en weer naar beneden. Nu is je glitterbol klaar je kan hem nu neerzetten waar je maar wil.
TIP:
Als je gekleurd water wil moet je crêpepapier erin doen.
Als je wil kan je een plastic verguurtje in de deksel doen.(kan alleen bij een pot)

Stuur ook een idee voor de website in met een e-mail naar wim@knutselidee.nlHet sparen van WFPpunten


Via deze nieuwsbrief kun je punten sparen door actief mee te doen met allerlei dingen. Je krijgt punten voor het bezoeken van websites, meedoen met acties en prijsvragen, het antwoord geven op vragen.
Nog meer punten sparen en meer uitleg over WFPpuntenmail. Met het klikken op de link krijg je direct (eenmalig) 2 WFPpunten erbij (zo simpel werkt het) en nog eens 30 punten bij inschrijven!Dat was het weer.

Veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.

Stuur me een mail via wim@knutselidee.nl
Of bezoek de website.Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje