Nieuwsbrief 198

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 198
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nlKnutselnieuws Wims FrŲbel Pagina's nr. 198 - Feb 2015


Hallo ,


Wie gaat er carnaval vieren? Maak je dan ook veel dingen zelf. Een bril? Een pruik? De kleding? Als je nog iets leuks gemaakt hebt laat het me dan even weten en stuur een omschrijving en foto. Leuk voor volgend jaar.
Moet je ook nog iets maken voor carnaval kijk dan zeker even op de themapagina Carnaval
Daarna is het 14 februari ook weer Valentijnsdag. Doe je er ook aan mee? Een kaartje sturen kan altijd natuurlijk. Er is altijd wel iemand die je aardig vindt. Voor e-kaartjes kun je terecht op de e-kaart website waar je gratis een kaartje kunt versturen. Ook kun je een goed doel steunen en een echte kaart laten bezorgen door de postbode! Zowel de echte kaarten als de e-kaarten kun je nu al klaarzetten om op 14 februari te laten bezorgen. Doe het meteen even dan kan je het niet meer vergeten.
En vergeet ook op knutselidee de themapagina Valentijnsdag niet te bezoeken.
In deze nieuwsbrief ook weer alle antwoorden op de vragen van vorige maand en de nieuwe vragen. Als je een antwoord hebt stuur je hem dan even in? Alvast bedankt.
Veel plezier met het knutselnieuws.Laatste knutselwerkjes


Wat er deze maand nieuw en of aangepast is zie je hieronder en op de nieuwspagina.

Maltezer puppy
Dit idee is ingezonden door: Marlou van der Vliet
Rubriek: Sinterklaas

Theezakjes doosje
Rubriek: Moederdag

Spijkerbroektas
Dit idee is ingezonden door: Carina den Otter
Rubriek: Vakantie

Huisjes op kiezelsteen
Dit idee is ingezonden door: Rian Papanikola - de Groot
Rubriek: Andere ideeŽn

Konijnenmasker (en varken)
Rubriek: Knippen en plakken

Verborgen kerstboom
Rubriek: Kerstmis

De website heeft ook een zoekpagina en thema pagina's

Ook iets leuks gemaakt?
Kun je er een foto van maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. Ook andere werkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving (en foto) van harte welkom.Knutselidee.nl in de media


Deze maand geen berichten in de offline media gezien.
Kom je knutselidee.nl ook tegen in de offline media? Stuur me even een berichtje!Tips en oproepjes


Ik heb een goede naaimachine,en wil hem graag ruilen voor een stansmachine / cuttle bug.
Wie kan me helpen? Neem contact op via (Niet meer mogelijk
Bvd
Gr Yvonne

Heb je een tip of een oproepje, iets te koop, te ruil of gratis in de aanbieding, wat met knutselen te maken heeft? Stuur hem met een e-mail naar me toe!Gratis Hobbyartikel


Het gratis artikel is de vorige maand gewonnen door Martine Bouwman uit Veenendaal.
Doe jij deze maand ook mee? Wie weet ben jij dit keer de gelukkige. Wat kun je deze maand winnen? Deze maand een pakket om armbandjes te maken. Vanalles zit erin om lekker te knutselen en verschillende armbandjes te maken.
Doe je ook mee? Je kunt er altijd een ander blij maken als je zelf niet van armbanden houdt, of de armbandjes weggeven bij een verjaardag!
Stuur me een mailtje als je kans wilt maken op het gratis hobbyartikel!
Zet wel iets in de e-mail die je stuurt want lege mailtjes komen niet altijd goed aan (spambox) en ik ga ze niet opzoeken. ;-)
Ben je de 50ste inzender op het mailadres: gratishobbyartikel@knutselidee.nl dan ben je de winnaar. Misschien ben jij de gelukkige deze maand. Volgende maand de uitslag weer op deze plek.
Ieder hobbyartikel is ook te krijgen voor WFPpunten!Antwoorden vorige maand


-- 1 --
Wie weet misschien hoe je de zilveren laag van een oude cd kunt verwijderen zodat hij doorzichtig wordt?
Vriendelijke groet
Helma

Hier de antwoorden op vraag 1Vragen deze maand


Hieronder de vragen voor de komende maand.

-- 1 --
Wie heeft er nog leuke ideeŽn voor knutselwerkjes met Pasen?-- 2 --
Mijn kind kan heel erg lang lekker achter elkaar kleuren, tekenen, plakken enzovoort. Het gevolg is dat er een hele grote doos vol met knutselwerkjes staat. Nu ben ik op zoek naar een manier om hier mee om te gaan. Alles weggooien lijkt me ook niet echt een goede manier. Hoe doen anderen dat.
Iris-- 3 --
Ik geef graag cadeautjes in een zelfgemaakt zakje/doosje. Maar ik wil wel eens wat anders en daarom mijn vraag hier. Wie heeft er leuke patronen voor wat speciale doosjes of zakjes om iets in cadeau te geven?
Petra-- - --

Heb je een antwoord of een vraag? Stuur me een e-mail.
Lees de Vraag en Antwoord regels
Zoek je iets? Probeer de zoekfunctie op mijn site!E-book knutselidee


Er is een e-book van knutselidee.nl. Dit e-book heeft een aantal dieren werkjes die allemaal met wc-rollen gemaakt worden. Het e-book heet dan ook 'Dieren knutselen met wc-rollen'.
Je kan het helemaal gratis aanvragen op de pagina e-book aanvragen.Andere websites


The Passion
Ook dit jaar zal the Passion weer opgevoerd worden. Op de website The Passion 2015 vindt je heel veel informatie over dit spektakel.

Carnaval Tips
Omdat het eigenlijk al bijna Carnaval is moet je zeker nog even kijken op de website Carnaval Tips. Je vindt hier heel erg veel tips die met Carnaval te maken hebben.

Valentijnsdag tips
En op de website Valentijnsdag Tips die hetzelfde opgebouwd is vind je dan weer allemaal Valentijns tips. Met deze tips kun je iemand verwennen en er een heel erg leuke dag van maken. Zeker doen als je iemand wilt verrassen die er helemaal niet op rekent. Want dat is nog leuker!

Wenskaarten
Er zijn weer heel veel nieuwe kaarten op de website gezet. Ook vierkanten kaarten die ik eigenlijk nooit echt gemaakt hebt. Maar die hebben ook wel weer iets apart. Wil je ideeŽn opdoen ga dan zeker even kijken.
Ook zijn er weer heel veel nieuwe knipvellen bijgekomen. Ook veel mooie die goed gebruikt kunnen worden voor mannenkaarten. Zelfs een beetje sexy kaartjes kun je er van maken. ;-)
Kijk dus snel even in de Kaartenwinkel.
En even tussendoor: Heb je het ebook wenskaarten maken ooit al eens gratis aangevraagd?
Anneke

Gedichten
Ga je iemand een kaartje sturen voor een verjaardag, beterschap, zomaar of als opkikkertje. Of misschien wel voor Valentijnsdag? Dan kun je eens kijken op de website Valentijns gedichten want daar vind je allemaal gedichtjes speciaal voor een wenskaart. Altijd handig voor op een kaartje.

Gratis
Veel is gratis te krijgen op internet, zoals: Gladskin Acne Gel, Oriental Noodles, proefdruk geboortekaartje, proefexemplaar De Natuur Uw Arts, MS Mode shoptegoed, Pattex montagelijm, abonnement OneWorld magazine, astmakids sticker, parfum sample, Tamtam, Sophia Snuffelsticker, keukenboek, revitalift magic blur, Chilly proefmonster, enz.
Kijk op de website voor alle gratis spullen

Wil ook je eigen website hier? Stuur dan een mailtje en zet er bij dat je graag in de nieuwsbrief wilt komen. wim@knutselidee.nlIdee van de maand


Ingezonden door: sharon van de bunt
Korte omschrijving: Hartjesbloem
Nodig:
- 6 roze rietjes
- rood, wit, roze papier
- een leeg melkpak
- een foto van jezelf
- zand

Lange omschrijving:
Met het melkpak maak je de vaas. Je knipt de helft van het lege melkpak af en dan ga je eerst het melkpak versieren. In de onderkant doe zand, dan blijft hij goed staan. Op 5 rietjes plak je hartjes en dat zijn de bloemen. Je steekt de hartjes in het zand en als het goed is heb je nog 1 rietje over. Daarop plak je de foto van jezelf. En klaar is je Valentijnscadeautje.

Tip: Je kan ook alles in een andere kleur doen en je kan het ook maken om gewoon te geven op een andere dag.
Opmerking: Het is heel erg leuk om te maken

Stuur ook een idee voor de website in met een e-mail naar wim@knutselidee.nlVerdien extra WFPpunten


Nog meer WFPpunten verdienen? Kijk dan eens op 101tips.nl en geef zelf ook een tip bij jouw favoriete categorie. Je krijgt 5 punten per gegeven tip.

Steun knutselidee.nl
Bol.com hobbyartikelen


Dat was het weer.

Veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.


Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje