Nieuwsbrief 191

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 191
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nlKnutselnieuws Wims FrŲbel Pagina's nr. 191 - Juli 2014


Hallo,


Het is voor sommige al vakantie en daarom is de nieuwsbrief ook een beetje laat en is er niet veel veranderd op de website. Maar dat gaat natuurlijk weer veranderen. Want ik denk dat je zo net voordat je op vakantie gaat mij een leuk idee voor de website kan sturen? Je hebt vast wel iets leuks gemaakt de laatste tijd. Maak een mooie omschrijving en stuur er een tekening of foto bij en ik zet het op de website. De eerste vijf stuur ik een aardigheidje voor het insturen. Doe je mee.
Kijk ook nog even op de themapagina Vakantie want misschien vind je daar nog iets leuks om te maken voor de vakantie of zie je iets wat je na de vakantie kan maken met materialen die je tijdens de vakantie verzamelt.
Ook in deze nieuwsbrief weer alle antwoorden op de vragen van vorige maand en de nieuwe vragen. Als je een antwoord hebt stuur je hem dan even in? Alvast bedankt.
Veel plezier met het knutselnieuws.Laatste knutselwerkjes


Wat er deze maand is aangepast zie je hieronder en op de nieuwspagina.

Hond van wc-rollen
Rubriek: Knippen en plakken

Boekje maken voor avonturen
Dit idee is ingezonden door: Nine Windels
Rubriek: Vakantie

De website heeft ook een zoekpagina en thema pagina's

Ook iets leuks gemaakt?
Kun je er een foto van maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. Ook andere werkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving (en foto) van harte welkom.Tips en oproepjes


Deze maand zijn er geen oproepjes binnengekomen.

Heb je een tip of een oproepje, iets te koop, te ruil of gratis in de aanbieding, wat met knutselen te maken heeft? Stuur hem met een e-mail naar me toe!Gratis Hobbyartikel


Het gratis artikel is de vorige maand gewonnen door MariŽtte Jacobis -Geets uit Roosendaal. Ze schreef later: 'Ik wil u heel hartelijk bedanken voor de prachtige prijs die ik gewonnen heb net nu ik met de gezondheid sukkel. Heb het vandaag in zeer goede staat ontvangen. Het zal mij veel vreugde bezorgen. Want ik kan me niet meer herinneren wanneer ik ooit iets heb gewonnen.'
Doe jij deze maand ook mee? Wie weet ben jij dit keer de gelukkige. Deze maand opnieuw helemaal gratis een kaartenmaakset. Deze bestaat uit knipvellen, kaartkarton, stickers en foam. Een heel divers pakket waarmee je vele leuke wenskaarten kan maken. Doe je ook mee?
Stuur me een mailtje als je kans wilt maken op het gratis hobbyartikel!
Zet wel iets in de e-mail die je stuurt want lege mailtjes komen niet altijd goed aan (spambox) en ik ga ze niet opzoeken. ;-)
Ben je de 50ste inzender op het mailadres: gratishobbyartikel@knutselidee.nl dan ben je de winnaar. Misschien ben jij de gelukkige deze maand. Volgende maand de uitslag weer op deze plek.
Ieder hobbyartikel is ook te krijgen voor WFPpunten!Antwoorden vorige maand


-- 1 --
De kaarten die ik voor mijn verjaardag krijg en bijvoorbeeld oude kerstkaarten, heb ik allemaal bewaard. Wat kan ik daarmee doen op knutselgebied? Wie heeft er een leuk idee?
Met vriendelijke groet Fia

Hier de antwoorden op vraag 1

-- 2 --
Ik ben op zoek naar tekeningen/modellen om te figuurzagen. Maar dan niet gewoon platte modellen maar modellen die ik daarna in elkaar moet zetten zodat ze ruimtelijk worden. Wie helpt mij verder? Alvast bedankt.
Mvg A. de Lange

Hier de antwoorden op vraag 2Vragen deze maand


Hieronder de vragen voor de komende maand.

-- 1 --
Ooit zag ik een mooi, leuk instrument gemaakt van een klomp: met een koordje kon men de losgemaakte onderkant van de klomp met een koordje laten klapperen. Onder de hiel was een stok gehecht waarmee de klomp in de hand werd gehouden.
Kan iemand mij soms uitleggen hoe ik dit zou kunnen maken?
Dank bij voorbaat.
Pieter Martens-- 2 --
Ik doe binnen een paar weken mijn stage als monitor voor een speelpleinwerking. Ik vroeg me af of iemand nog ideeŽn had voor knutselwerkjes met het thema: Het wilde westen
Alvast enorm bedankt!
Groetjes, Gitte-- 3 --
Ik had al een andere thema vraag maar ik zoek ook knutselwerkjes die met het thema Hoogspanning te maken hebben. En daarmee bedoel ik alles over elektriciteit.
Alvast enorm bedankt!
Groetjes, Gitte-- - --

Heb je een antwoord of een vraag? Stuur me een e-mail.
Lees de Vraag en Antwoord regels
Zoek je iets? Probeer de zoekfunctie op mijn site!Andere websites


Nog niet helemaal uit de vakantie. Kijk even op de website 101 Vakantietips en misschien vind je nog een leuk idee om te gaan doen.

Ook met de vakantie kun je een leuke e-kaart sturen! Vakantie e-card. En stuur eens een echte kaart van die website en steun daarmee een goed doel! Een prachtige echte kaart krijgt de ontvanger die met de hand gemaakt is en het kost je maar 2 euro alles inclusief.

Er de afgelopen maand weer nieuwe kaarten op de site gezet en een aantal nieuwe knipvellen.
Alle kaarten zijn te koop in de kaartenwinkel maar kunnen ook als voorbeeld dienen. Ik vind het helemaal niet erg als je de website bezoekt alleen om ideeen op te doen. Ook gedichtjes voor wenskaarten en tips om kaarten te maken kun je op de website vinden. Kijk er naar op Annekes kaartenwinkel.
Anneke

Veel is gratis te krijgen op internet, zoals: DVD Wild Brazil, NIVEA CELLular Anti-Age Dagcreme, 10 dagen daglenzen, proefpakket Attends, CD, proefnummer Boerenvee, tuinvogelboekje, Jaarkaart voor de bios, Proefmonster Nivea Sensitive dagcrŤme, krant lezen, campingcard en kampeermagazine, boek wenskaarten maken, proefexemplaar van Naarbuiten, de Honeymoonshopping, sample Superdefense, koffersticker enz.
Kijk op de website voor alle gratis spullen

Wil ook je eigen website hier? Stuur dan een mailtje en zet er bij dat je graag in de nieuwsbrief wilt komen. wim@knutselidee.nlIdee van de maand


Ingezonden door: Rachel
Korte omschrijving: CD vis
Lange omschrijving:
Je heb nodig:
een oude CD.
Papier verschillende kleuren.
Lijm.
Wiebeloogjes.
Eventueel glitters.

Knip uit gekleurd papier een vin, een mondje en een staart.
Plak dat op je CD want dat is de buik van de vis.
Doe dan de wiebeloogjes op de plek waar je de oogjes wilt hebben.
Dan nog even versieren en klaar!
Tip 1: Je kan ook zelf oogjes maken.
Tip 2: Je kan het lijfje ook met glitters beplakken.

Stuur ook een idee voor de website in met een e-mail naar wim@knutselidee.nlHet sparen van WFPpunten


Via deze nieuwsbrief kun je punten sparen door actief mee te doen met allerlei dingen. Je krijgt punten voor het bezoeken van websites, meedoen met acties en prijsvragen, het antwoord geven op vragen.
Nog meer punten sparen en meer uitleg over WFPpuntenmail. Met het klikken op de link krijg je direct (eenmalig) 2 WFPpunten erbij (zo simpel werkt het) en nog eens 30 punten bij inschrijven!Dat was het weer.

Veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje