Nieuwsbrief 182

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 182
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nlKnutselnieuws Wims FrŲbel Pagina's nr. 182 - Okt. 2013


Hallo,


We gaan weer meer knutselen. al heel snel is het dierendag. Je kan altijd iets met dieren knutselen. Kijk hiervoor op de themapagina Dieren.
En het is nu boekenweek, dus misschien kun je wat leuks knutselen met of voor boeken. Een boekenlegger of vouw een boek tot kunst. Daarna is het aan het einde van de maand ook al weer Halloween. Ook daar is een knutselpagina voor. Dus bedenk maar vast wat je wilt gaan maken en stuur een leuke foto op als je wat moois gemaakt hebt.
Ook in deze nieuwsbrief weer alle antwoorden op de vragen van vorige maand en de nieuwe vragen. Als je een antwoord hebt stuur je hem dan even in? Alvast bedankt.
Veel plezier met het knutselnieuws.Laatste knutselwerkjes


Wat er deze maand is aangepast zie je hieronder en op de nieuwspagina.

Monster boekenlegger
Rubriek: Knippen en plakken

Kerstboom vouwen
Rubriek: Kerstmis

Verjaardagskalender
Rubriek: Verjaardag

3D boek vouwen
Rubriek: Vouwen

De website heeft ook een zoekpagina en thema pagina's

Ook iets leuks gemaakt?
Kun je er een foto van maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. Ook andere werkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving (en foto) van harte welkom.Gratis Hobbyartikel


Het gratis artikel is de vorige maand gewonnen door Jozanne Dekker uit Westkapelle. Doe jij deze maand ook mee? Wie weet ben jij dit keer de gelukkige. Deze maand krijg je helemaal gratis het boek 'Het Megawenskaartenboek' als je de 50ste inzender bent. Zo kun je altijd wel een techniek vinden om mooie kaarten te maken. Doe je ook mee?
Stuur me een mailtje als je kans wilt maken op het gratis hobbyartikel!
Zet wel iets in de e-mail die je stuurt want lege mailtjes komen niet altijd goed aan (smambox) en ik ga ze niet opzoeken. ;-)
Ben je de 50ste inzender op het mailadres: gratishobbyartikel@knutselidee.nl dan krijg je het gratis hobbyartikel. Misschien ben jij de gelukkige deze maand. Volgende maand de uitslag weer op deze plek.
Het hobbyartikel is ook te krijgen voor WFPpunten.Antwoorden vorige maand


-- 1 --
Wie kan voor mij wat borduurpatronen, het liefst al kant en klare geborduurde hummeltjes patronen sturen. De afbeeldingen mogen al geborduurd zijn want dan kan ik ze met strijkkralen namaken.
Alvast bedankt!
Heel veel liefs van Madelon Meijer

Hier de antwoorden op vraag 1

-- 2 --
Ik ben op zoek naar hardanger patronen. Wie helpt mij daaraan?
Marleen Jacobs

Hier de antwoorden op vraag 2

-- 3 --
Ik heb ooit in een boekje over honingraatpapier een taart gezien die men gemaakt had om aan het eind van een kinderfeestje aan de kinderen een puntje mee te geven waar dan snoepjes inzaten. Heeft iemand enig idee waar ik een voorbeeld kan vinden?
Alvast bedankt
Renate

Hier de antwoorden op vraag 3Vragen deze maand


Hieronder de vragen voor de komende maand.

-- 1 --
Jaren geleden heb ik vissen gevlochten van stroken papier, een soort maanvis, en maakte daar een mobile van. Ik weet echter niet meer hoe het moet, Wie kan mij helpen aan een werkwijze van deze vis? Op een duits knutselboek 'Das grosse Frobelbuch' van Armin Taubner staat een afbeelding op de voorkant. Zie ook hieronder.
Ingrid
-- 2 --
Ik zou heel graag een persoonlijke verjaardagskalender willen maken voor op de wc. Hoe kun je zoiets origineel maken zodat het niet alleen een lijstje met namen is op datum.
Groetjes Marian-- - --

Heb je een antwoord of een vraag? Stuur me een e-mail.
Lees de Vraag en Antwoord regels
Zoek je iets? Probeer de zoekfunctie op mijn site!Andere websites


Ik maak zelf sieraden en deze verkoop ik nu via een kleine webwinkel. Kijk gerust eens rond om te kijken of je er iets leuks bij ziet en als je vragen hebt stel ze dan gerust. Mijn website is www.suzecharmz.nl
Groetjes Suzanne

Het kerstassortiment is uitgebreid de afgelopen maand en veel stickervellen en knipvellen zijn in de aanbieding. Kijk dus even op Annekes kaartenwinkel.
De Kerst lijkt nog erg ver weg maar als je zelf kaarten wilt maken dan moet je toch echt op tijd beginnen wil je ze allemaal op tijd af hebben als het Sinterklaas geweest is. Want dan moeten ze zo'n beetje op de post gaan. Dus vlug aan het kaarten maken.
Anneke

Veel is gratis te krijgen op internet, zoals:
Gratis Beauty magazine, Gratis tuinvogelboekje, Gratis kattenvoer, Gratis Bandcoach, Gratis kustvogelkaart, Gratis sample Biofreeze, Probeer o.b. Flexia gratis!, Gratis hippe decenario armband, Gratis Buiten Spelen Doe-boek, Probeer visionnaire gratis uit, Gratis Proefmonsters IntiCare Intiem HygiŽne, Twee weken gratis AD, Gratis proefnummer Panda, enz.
Kijk op de website voor alle gratis spullen

Wil ook je eigen website hier? Stuur dan een mailtje en zet er bij dat je graag in de nieuwsbrief wilt komen. wim@knutselidee.nlIdee van de maand


Ingezonden door Kimberly.
Armbandje maken.
Wat heb je nodig:
stevig papier.
plakband of lijm.
versier dingen.
stiften of kleurpotloden.

Wat moet je doen?
Pak het stevig papier en pak een stukje plakband of lijm. Maak het papier rond meer als een ovaal.
Dan plak je het papier vast met plakband of lijm. Teken daarna met stiften of potlood op het hele armbandje tekeningen.
En die moet je ook natuurlijk netjes in kleuren. Als je dat gedaan hebt dan kun je nog met glitters of met versier spullen aan het werk en deze kan je er ook nog mooi op doen. En dan is het klaar.

Stuur ook een idee voor de website in met een e-mail naar wim@knutselidee.nlDat was het weer.

Veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.


Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje