Nieuwsbrief 171

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 171
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nlKnutselnieuws Wims Fröbel Pagina's nr. 171 - Nov 2012


Hallo,


November is de maand dat er heel veel geknutseld wordt. Herfstachtig weer waar je lekker bij binnen kan blijven en dan ook nog wat dingen die ook echt om knutselen vragen.
Eerst heb je natuurlijk al een lampion nodig voor Sint Maarten. Dit valt op 11 november. Daarvoor zou je kunnen kijken op de thema pagina Sint Maarten en dan is het ook bijna Sinterklaas en dus maken veel kinderen leuke sinterklaasknutsels en de grotere kinderen en volwassene maken een surprise. Of meerdere surprises want als je eenmaal bezig bent met surprises is het wel leuk werk.
Kijk voor alle Sinterklaaswerkjes op de Sinterklaaspagina
Mocht je nog leuke ideeen hebben voor op de website stuur ze me dan gerust. Ik plaats ze graag tussen alle andere knutselwerkjes. Ook foto's van bestaande werkjes zijn welkom.

In deze nieuwsbrief zoals iedere maand ook weer de vaste onderwerpen waaronder de vragenrubriek. Heb je zelf een vraag waarbij anderen misschien kunnen helpen stuur dan even een mailtje. Als je zelf al een deel van het antwoord hebt kun je de vraag toch stellen want hoe meer ideeen hoe leuker het werkje kan worden. En wellicht weet je op 1 van de vragen een antwoord. Er is ook weer een gratis hobbyartikel (En iedereen kan ook deze maand weer gratis meedoen!), de tips van lezers en homepages en de verschillende mogelijkheden om te sparen voor WFP punten.
Veel plezier weer met het knutselnieuws.Laatste knutselwerkjes


Hieronder staan de nieuwe en/of gewijzigde items van de website: en je kan ze direct bereiken vanaf de nieuwspagina op de website.

Knikkerbaan van karton
Dit idee is ingezonden door: Eline Raes
Rubriek: Knippen en plakken

Gelukspoppetje
Rubriek: Knippen en plakken

Landen bol
Dit idee is ingezonden door: Elly Bellmann
Rubriek: Knippen en plakken

Astrix en Obelix
Rubriek: Kleuren

Schudkoker
Rubriek: Knippen en plakken

Heen en weer
Rubriek: Spellen

Kralen maken voor een ketting
Rubriek: Moederdag

Vissen in de wc
Rubriek: Kleuren

Trommel maken
Dit idee is ingezonden door: Sharon v.d. Kuij
Rubriek: Spellen

Zoek je iets speciaals vergeet dan niet de zoekpagina te gebruiken of kijk bij de thema pagina'sOok iets leuks gemaakt?


Heb je iets leuks gemaakt van de site en kun je er een foto van maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. (5 WFPpunten)
Ook andere werkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving van harte welkom. (5 WFPpunten)De nieuwste Sinterklaasfilm


De vorige maand was er een wedstrijd over de nieuwste Sint film. De winnaars zijn:
2 vrijkaarten voor de film: Tessa Van Kleef uit Bergen op Zoom
2 vrijkaarten voor de film: Meacy Schraven uit Breda.
Coole Piet Diego-ketting: Fam. Strik uit Schiedam
Coole Piet Diego-ketting: Maria van der Ven uit Breda
De cd-single van Piet Diego: Anja Marse uit Leiderdorp
De cd-single van Piet Diego: Arend Hordijk uit Doetinchem

Wil je nog even kijken naar het filmpje kijk dan bij de Sint & Diego kleurplaat op de website!

Ik heb nog een aantal mooie Coole Piet Diego kettingen die ik mag weggeven. Wil je er ook eentje winnen? Dan maak je daar nu grote kans op door een mail te sturen met het antwoord op de volgende vraag:
Op de Sinterklaas website staat een Sinterklaas ABC. Wat staat er bij de letter K.
Stuur je antwoord naar prijsvraag@knutselidee.nl en wie weet ben jij één van de winnaars!Stuur een E-Card


Stuur een leuke e-card naar iemand die je een hart onder de riem wilt steken.
Of als je bijvoorbeeld iemand wilt uitnodigen voor het Sinterklaasfeest. Alles kan!
Dus meteen even een Ekaart versturen of voor een bepaalde datum klaarzetten.

Ook echte kaarten versturen.
De mooie kaarten die we krijgen verkopen nu ook voor een goed doel namelijk de Stichting Nationaal MS Fonds. Dus op de website kun je kaarten direct naar iemand sturen en daarmee een goed doel steunen. Doe ook een keer mee! En alvast bedankt voor je steun.
Natuurlijk steun je ook het goede doel als je zelf een eigen gemaakte kaart instuurt.
Die kaart wordt dan namelijk ook verkocht. En je kan natuurlijk zelf je eigen kaart versturen als e-kaart! Zelf de kaart weer terugkopen is ook mogelijk. Meer informatie vind je op de e-cards pagina.Kaartenwinkel


Er staan op de website heel veel nieuwe kerst knipvellen. Dus ben je nog van plan kerstkaarten te maken dan kun je nu zeker even op de website kijken.
Ook voor kant en klare handgemaakte kerstkaarten kun je op de website terecht.
Ga naar Annekes kaartenwinkel. Heb je nog een tip voor kaarten maken of weet je een leuk gedichtje voor op een kaart, zet hem dan meteen even op de website! Dan kunnen anderen daar ook weer gebruik van maken.
Groetjes AnnekeAntwoorden vorige maand


-- 1 --
Wie kan mij helpen aan het boekje Breien met kaarten van Margriet Kors, EAN:9789058773845 of aan patronen uit dit boekje?
Alvast dank.
Jennifer Schlette

Hanny kon Jennifer waarschijnlijk helpen en de mail is doorgestuurd zodat ze het samen kunnen regelen.

-- 2 --
Wie heeft knutseltips voor plastic jerrycans? (die van melk of fruitsappen) Ik heb er een paar en wegdoen vind ik jammer, weet iemand iets?
Alvast heel hartelijk dank.
Jennifer Schlette

Als een leuk patroon hebt (bv een patroon van borduren op papier oid) kan je deze op de kannen leggen en dan met een prikpen of spijker het patroon in de kannen prikken.
Als je er dan een lichtje (bv een lampion stokje met licht) in hangt dan krijg je een heel leuk effect (het patroon wordt zo zichtbaar). Je kan eerst de kannen ook verven of beplakken.
Hylkje

Je wilt weten of je iets leuks kunt doen met plastic jerrycans, misschien dat je het een leuk idee vindt om er vogelvoeder huisjes van te maken?
De herfst en kou komen eraan, en het duurt niet lang voor de vogeltjes wat voedsel van ons kunnen gebruiken! Snij van de jerrycan de voor en achterkant er grotendeels uit, maar hou een randje van 2 a 3 cm aan de onderkant over, ook aan de zijkanten kun je een deel uitsnijden.
Aan de bovenkant kun je aan de zijkant gaatjes maken waar een touwtje of ijzerdraadje door heen kan om hem op te hangen, leuk is door middel van ijzerdraad en takjes een soort dakje aan de bovenkant te maken.
Wat vogelvoer of stukjes appel op de bodem en wachten tot ze komen. Erg leuk om met kinderen te doen!
groetjes sandra

Een vlinderfiguur overtrekken met een zwarte stift en de vleugels inkleuren met watervaste kleurstiften. Je krijgt dan een prachtige transparante vlinder! Of aan de 4 zijkanten een rechthoek uitsnijden zodat je een voederhuisje krijgt voor de vogels.
Succes,
Cecile

Je kunt de bovenkant eraf snijden en dan voor Sint Maarten een leuke snoepvanger maker. De fles kun je versieren met gekleurde reepjes of stukjes papier maar ook met glitters of andere plakstickers o.i.d. Aan de onderkant maak je een gat waar een deel van een bezemsteel in kan. De kinderen moeten het werk doen niet alleen het versieren maar ook een lied zingen om zo de snoepvanger vol te krijgen.
Veel knutselplezier gewenst,
Marian

Ik doe er plantjes in en hang ze met een kabelbinder aan een rek wat ik heb bij een muur staat heel erg leuk
Groetjes Corrie de waardt Woudenberg

Wij hebben er vogelvoerhangers van gemaakt.
Snij in 1 zijde een vierkant uit, ongeveer 5 cm. van de onderkant.(tot die hoogte kan je hem dan vullen met vogelvoer) Prik een stokje net onder het gat in het pak, (door en door naar de achterzijde)
Verven, of beplakken en lakken, een ophanglus maken door een touw om de hals te bevestigen en klaar is Kees
Succes
Corrie van der Steen

Van plastic jerrycans van b.v. melk kan je lampion maken bekleden met gekleurd vliegerpapier papier of als je hem in de kleur laat hier en daar wat figuurtjes erop schilderen.
Door de opening een lampje hangen/en klaar is je lampion.
Feikje

Zie ook mijn website:
www.knutselidee.nl/ideeen/melkkanlampion.htm
www.knutselidee.nl/spellen/balvangspel.htm
www.knutselidee.nl/ideeen/voederhuis.htm

Wij hebben als activiteit bij bejaarden deze melk en fruitsap dozen ingepakt met mooi kado papier. Achteraf komt op iedere doos een getal te staan. Als alles af is kan je ze stapelen tot een mooie toren en laten omgooien. Van al de dozen die omliggen worden de punten samengeteld! succes verzekerd
Myriam Hendrikx

Ik weet niet of je een tuin hebt maar indien wel dan kan je de bodem uit je fles (ronde) snijden en gebruiken om over je sla plantje of andere pas geplant plantje te plaatsen (mini serre)
Ook kan je er een soort schopje van maken door de fles te versnijden.
Zie www.knutselidee.nl/nieuws/schepje171.htm
Zijn het vierkanten flessen dan kan je de bovenkant afsnijden juist onder de versmalling zorg dat de rand effen is en geen splinters bevat
Je kan de flessen schilderen, beplakken.....
Als ze droog zijn kan je ze vastschroeven op een houten plaat, om er een soort rekje van te maken.
Hierin kan je dan een knuffel, pantoffels, kinderpyjama.... in opbergen. (kan ook met blikken)
Je kan ook deze onderkanten van de flessen houden als schaal, (om er een kleiner potje in te plaatsen zodat er dan geen water kan lekken op de meubels) als drinkbakje voor dieren, niet te hoog voor vogels,
genegen, Marleen

Ik heb zelf ooit eens een soort poppenkastpoppen van de jerrycans van melk. Door de stevige basis kunnen kinderen ze heel makkelijk 'aankleden' met stof en lijm.
Anita Groen

Je kan om de flessen met fietsbanden er een leuken vaas van maken. In repen knippen de banden en dan vlechten. Snij de boven kant er af.
Of met servetten beplakken is ook leuk.
Jannie Havenaar

Van die jerrycans kun je heel leuk bloemenvazen maken. Je snijdt de bovenkant eraf en voila je hebt een vaas. Zeer leuk met kinderen en als extra tip geef ik je me dat je ze kunt bekleden met stof.
Dit geeft een ontzettend leuk en vrolijk resultaat.
Suc6
Marijn van Remmen

-- 3 --
Wie heeft een leuke idee over wat ik zou kunnen doen met strengen kant en klaar op draad geregen kralen (o.a. van vliegengordijnen). Deze kralen zitten vast aan de draad, kunnen er dus niet afgehaald worden om los te worden gebruikt.
Alvast bedankt!
José

Maar je kan ze wel los knippen en in gips of klei drukken om doosjes of lijstjes te maken bijvoorbeeld. Of fantasie haren, geplakt op een geknipt hoofd. Daarnaast worden ze bij ons in de kleuterklas gebruikt als: mooie-dame kettingen, eten (!) of belangrijke schat.
Succes,
Cecile

Ik heb een vliegengordijn in stukken geknipt en de strengen laten verven. Daarna heb ik de van de strengen een ketting voor moederdag gemaakt.
Het is erg leuk geworden. Succes.
groetjes van Lida

De tasjes die deze maand opgenomen zijn op de website van Wim kun je ook in plaats van een theedoek/keukendoek als handvat ook een streng kralen gebruiken.
Groetjes Marian

Je kunt ze leuk verwerken in bloemstukjes of straks in een kerststukje dat staat erg mooi succes en groetjes van jellie vd zee

Wij gebruiken korte stukjes als hengsel van een tasje, dat je kunt vouwen van zakdoekjes, vaatdoekjes of bv microvezeldoekjes
Je kan er ook bv. kokers of potjes mee omwikkelen, wel vastlijmen.
Succes
Corrie van der Steen

Van strengen kralen zou je sieraden kunnen maken.
Of misschien straks in de kerstboom
Om oude vazen plakken of bloempotten opleuken dingen genoeg om om heen te maken.
Saaien truien versieren?
Succes janny

Ik weet niet hoe ver uit elkaar die balletjes zijn en hoe groot maar mocht dit tamelijk dicht bij elkaar zijn dan kan je ze verwerken rond oasisbollen of katoenbollen om er kerstversiering van te maken.
Piepschuim kan ook als je deze eerst geschilderd hebt want lijm eet het piepschuim stuk. Je begin door de sliert vast te zetten aan een kant die dient als onderkant (lijmpistool). Daarna draai je voorzichtig deze sliert zo dicht mogelijk tegen het andere en zo tot je bol vol is. Maak dan een lusje met deze kralensliert en je hebt een unieke kerstbal.
Dit kan prachtig zijn in de kerstboom, in een bloemstuk, enz
Je kan dit ook rond een flesjes, een vaasje doen.
Staan de bolletjes verder uit elkaar dan zou ik ze losknippen en los op de bovengenoemde materialen vast maken met het lijmpistool. Leg ze dan wel zo dat je de gaatjes of de ijzertjes niet ziet.
Wees wel voorzichtig voor je vingers met het lijmpistool, je kan de balletjes eventueel met een pincet vasthouden
veel succes,
Marleen

Je kunt hier heel leuk accessoires mee bekleden. Al heb je bijvoorbeeld een krukje is het een leuk gezicht om dit te wikkelen rond de poten. Dit geeft een grappig en origineel effect.
Ook kun je er kettingen van maken.
Suc6
Marijn van Remmen

Je kunt van deze kralenslierten leuke gordijnen maken voor een kinderkamer. Mijn kleindochters hebben die ook en het staat heel leuk. Prettige bijkomstigheid is dat je vliegen enz. buiten houdt, ook geeft het een mooie lichtval in de kamer en inkijk heb je ook niet.
Neem gordijnband en maak daar de op maat geknipte sliert op vast. Haakjes eraan, klaar!
Goed voor jaren plezier. Schoonhouden is ook heel makkelijk, met het gordijnband aan de waslijn, tuinslang, klaar is Kees.
Veel plezier.
Thea Melse

-- 4 --
Wie weet misschien iets leuks om te knutselen voor als iemand 40jaar getrouwd is?
Alvast hartelijk dank
Sanne van os

Een taart van rollen closet papier, drie lagen, in de holte van de rollen doe je geld verpakt in kleurig crepe papier, dan inpakken met cellofaan en kleurige linten.
Je moet uitgaan van circa 20 rollen.
Meertens

Een idee: Knutsel een boom, of neem een mooie rode tak uit de tuin, en hang hierin allemaal kleingeld, bijv. allemaal tien eurocentmunten, een soort geldboompje.
Dit heb ik een keer gedaan en het was een daverend succes. Wel een heel werkje hoor!
E.M.Bos-v.d.Horn,

Je kan een leuk boek schrijven over hun.
Groetjes van Kamil

Toevallig hadden wij pas geleden zo'n feestje. Alle kleinkinderen hebben toen 8 handjes gemaakt. Deze waren als volgt gemaakt: gekleurd papier dubbelvouwen en de hand daarop overtrekken. Dan uitknippen en naar eigen inzicht versieren. Dan neem je een lange sateprikker (25 cm) en plak je de handjes tegen elkaar, met het stokje ertussen zodat het een handje op een stokje is.
Onze 4-jarige heeft zijn handjes gestempeld, gekleurd, met snippers beplakt en geverfd. Op één handje hadden wij lieve wensen geschreven.
Alle handjes van alle kleinkinderen zijn toen in een grote vaas verzameld en als boeket aan het robijnen bruidspaar gegeven.
Groetjes,
Marjo

Neem een spiegel en beplak die met waxine lichtjes in hun aluminium vormpje in de vorm van de cijfers 40.
Onderin de lichtjes leg je muntstukjes, en je komt (voorzichtig) binnen met alle kaarsjes aan!
Succes verzekerd
Corrie van der Steen

Vraag aan alle gasten een pasfoto of een foto. Plak dit op een magneetje. Je koopt een groot magneetbord en maakt van al die foto's de tekst 40 jaar. Veel plezier op het feestje en suc6 met het cadeau.
Marijn van Remmen

Voor bruidspaar kun je zelf etiket op wijnfles maken door foto van bruidspaar of 40 jaar in groot of beiden plastifiseren en op fles over originele etiketten plakken. Ik graveer er dan wijnglazen bij met bv namen van het bruidspaar en 40 jaar altijd erg leuk en persoonlijk cadeautje.
Marit vennixVragen deze maand


Hieronder de vragen voor de komende maand.

-- 1 --
Ik zit met een klein vraagje. Ik zou moeten een inkleding doen over het thema Afrika maar vind dat zo moeilijk. Kan er mij iemand helpen voor die inkleding?
dank u
hofmans sandra-- 2 --
Wie weet wat ik ipv stone art kan gebruiken om powertexbeelden te verfraaien!
Alvast hartelijk bedankt.
Hermien Teunissen-- 3 --
Hallo, ik ben op zoek naar een zelfgenaait Huisje in stof voor een babytje. Er is een spiegeltje, belletje en allerhande speeltjes aan bevestigt.
Wie kan mij een patroontje bezorgen?
lieve groetjes
Chrisje-- 4 --
Iedereen weet wel hoe een gevouwen kranten bootje gemaakt moet worden. Maar ik wil er graag eentje van ca, 15 x 6 cm in dun hout of fimo hebben. Wie kan dat voor mij maken?
Alleen een leeg bootje en ik kan wel een foto sturen als je wilt zien hoe het eruit moet zien. Ik wil wel iets betalen voor materiaal en moeite + verzenden naar Rotterdam.
bedankt Jacob
Je kan contact opnemen via combinaties@hotmail.com

-- 5 --
Wij willen graag een baby shower voor onze [schoon]dochter organiseren. Zijn er nog leuke tips om dit 'feestje' op te leuken? Dan denken wij aan zelf gemaakte freubels.
BVD. Hartelijke groeten van 2 blijde oma`s.
Hanneke Folkers-- - --
heb je een antwoord op één van bovenstaande vragen?
Heb je zelf vragen over bepaalde knutselpagina's of over andere knutseldingen? Stuur me een e-mail. Voor iedere vraag of antwoord die genoemd wordt in de nieuwsbrief krijg je 2 WFPpunten bijgeschreven.

-- - --
Zoek je iets? Probeer eerst de zoekfunctie op mijn site!
-- - --

Enkele regels:
Heb je een vraag wees dan duidelijk in wat je precies zoekt. Wat, voor wie, doelgroep, materialen enz.
Geen vragen als: 'Ik zoek iets te knutselen.' Wees specifiek!
Omschrijf het antwoord zo duidelijk mogelijk. Heb je een foto of tekening stuur die dan gerust mee.
Geen vragen en/of antwoorden in sms-taal maar gewoon Nederlands.
Niet alleen een stapel links insturen van andere websites. (Wat makkelijk gevonden kan worden met Google kan de vragensteller ook vinden!)
Als je niets terug hoort kun je er vanuit gaan dat je vraag/antwoord in de volgende nieuwsbrief komt. Zijn er vragen van mijn kant uit, dan hoor je dat.Andere homepages.


Sinterklaas
Een website vol met tips over Sinterklaas. Waar komt het vandaan, liedjes, filmpjes, recepten, surprises en nog veel meer. Ook een compleet gratis Sinterklaas Dobbelspel is er te vinden. Kijk dus zeker even voor veel Sinterklaastips op de Sinterklaas website.

Pieten Diploma
Wil je met de kinderen wat leuks doen in de loop naar Sinterklaas laat ze dan een Pieten Diploma verdienen. En zo'n Pieten Diploma kun je heel leuk met de eigen naam gratis maken op de documenten website.
Kijk hier voor een Pieten Diploma.

Gratis
Er is veel gratis te krijgen op internet en dat is verzameld op gratis.101tips.nl.
Een greep uit de afgelopen maand (en nog verkrijgbaar):
Gratis Puppy- of kittenpakketten
Gratis boek vooraf
Gratis Abonnement Trips&Trails
Gratis producten bij de eo
Gratis beweegboek
Gratis Tropen magazine
Gratis 10 euro shoptegoed
Gratis hondenkluif
Gratis Katholiek Nieuwsblad
Gratis OERRR-kaarten Natuurmonumenten
Gratis promozakje teacaps
Gratis poster groeiplaatsinrichting
Probeer OB tampons gratis
Gratis Stapelpotlood
Gratis spel spelen
Gratis e-books aanvragen
Gratis online magazine
Kijk regelmatig want elke dag komt er iets nieuws bij!
Blijf ook op de hoogte met de gratis wekelijkse nieuwsbrief.
gratis.101tips.nl

Wie heeft een eigengemaakte homepage of weet een andere leuke site? Wil je je eigen homepage aanprijzen omdat je graag wilt dat meer mensen komen kijken?
Stuur dan een mailtje en zet er bij dat je graag in de nieuwsbrief wilt komen.
wim@knutselidee.nl
Ik zet er maximaal 3 per keer in de nieuwsbrief.
Homepages over knutselen gaan altijd met voorrang in de nieuwsbrief.Geld terug via WFPpuntenmail


Cashback, ofwel Geld terug. Via WFPpuntenmail krijg je geld terug als je bij deelnemende webwinkels een aankoop doet. Dus doe ook mee en spaar geld uit! Lees meer op de Cashback pagina en bekijk de deelnemende winkels. Er komen nog regelmatig nieuwe webwinkels bij.Gratis Hobbyartikel


Het gratis artikel is de vorige maand gewonnen door Hester de Vries uit Gerkesklooster. Ze schreef 'Wat een verrassing bij de post zeg! Wat kan zoiets je dag goed maken/opvrolijken. Prachtige plaatjes... Ik ben meteen aan het knippen geslagen' Probeer het zelf ook deze maand en wie weet ben jij dit keer de gelukkige. Deze maand kun je vilt pakket winnen voor het maken van een Zwarte Piet en het paard van Sinterklaas. Doe je ook mee? De viltpakketten zijn helemaal compleet dus je kunt meteen aan de slag als je de gelukkige winnaar bent. Zoniet: wist je dat deze artikelen ook te krijgen zijn voor WFPpunten.
Meer over WFPpunten lees je verderop in de nieuwsbrief.
stuur me dus meteen een mailtje als je kans wilt maken op het gratis hobbyartikel!
Iedere 50ste e-mail die binnenkomt op het adres: gratishobbyartikel@knutselidee.nl krijgt het gratis hobbyartikel. En iedere 10de inzender krijgt 2 WFPpunten! Misschien ben jij de gelukkige deze maand.
Volgende maand de uitslag weer op deze plek.Tips


Buiten is herfst.
Raap de grootste bladeren van een plataanboom (of een andere boom met de grote bladeren) een leg deze in het lamineerapparaat.
Deze gelamenteerde bladeren kan je overal gebruiken (en volgende jaar opnieuw): plakken op de ramen, deuren, muren of rondom een schaal (fruit of sier- groenten/vruchten) leggen.
Heel actueel en mooi.
Groetjes,
G. de Ruijter

Heb je ook een handige tip die je met anderen wilt delen? Iedere nuttige knutseltip is 2 WFPpunten waard. Stuur de tip even met een e-mail naar me toe! wim@knutselidee.nlIdee van de maand


Ik weet wel een leuk knutselidee: Schelpenarmband.
Nodig:
kleine schelpjes
een naald.
een elastiek draadje
Hoe maak je het?
Als je op vakantie gaat kom je vaak uit op een strand en daar liggen heel veel schelpen.
Als je die heel veel meeneemt kun je een schelpen armband maken.
Stap 1: Maak in alle schelpjes een klein gaatje met de naald, soms zit die er al in.
Stap 2: Rijg je schelpjes aan het elastiek draadje.
Stap 3: knoop de uiteinden van het draadje aan elkaar
Stap 4: Klaar!
Tip: je kunt met carnaval dmv spuiten ze een kleur geven, glitters erop doen, wat jij wil.
Veel plezier ermee!
Amber

Heb je ook een leuk idee voor de website dat je met anderen wilt delen? Stuur het even met een e-mail naar me toe! wim@knutselidee.nl
Een geplaatst idee in de nieuwsbrief is 5 WFPpunten waard.Oproepjes


Ik heb jaren geleden geschilderd op zijde.
Daar om trend heb ik nog heel wat patronen en bijhorende boeken liggen alsook de verf, stalen e.d.
Iemand die het wil leren, of er verder wil in gaan kan zo goed als starten. De vraagprijs is 25 euro enkel de boeken en patronen. De rest is er zo bij.
Ik heb ook nog de gekochte fiches van atlas netjes in de bijhorende mappen. Die gaan over: breien, haken en kruisjessteken. De mappen met kruisjessteken is voltallig, 20 euro
De andere 5 euro per map.
Mvg
Saskia
Ik woon in Belgie

Heb je zelf een oproepje, iets te koop, te ruil of gratis in de aanbieding, wat met knutselen te maken heeft? Laat het me weten en dan kan iedereen het hier in de nieuwsbrief lezen en reageren.Meer over WFPpunten


Via de nieuwsbrief kunt u punten sparen door actief mee te doen met allerlei dingen. U krijgt punten voor het bezoeken van websites, meedoen met acties en prijsvragen, het antwoord geven op vragen, insturen van ideeen voor de website en nog veel meer.
En deze WFPpunten kunt u later gebruiken voor het gratis verkrijgen van leuke (knutsel)cadeaus of u laat WFPpunten uitbetalen in euro's. Een leuke manier om actief met de nieuwsbrief mee te doen.
En er kunnen nog veel meer WFPpunten verdiend worden door mee te doen met WFPpuntenmail. U krijgt dan, buiten deze nieuwsbrief, ook nog iedere week een aantal reclamemailtjes die WFPpunten waard zijn.
De WFPpunten die verdiend worden met, per e-mail verzonden, vragen, antwoorden en dergelijke worden bijgeschreven aan de hand van het e-mail adres waarmee wordt ingezonden. Dit bijschrijven kan enkele dagen duren en is daarna te vinden in de geschiedenis van uw punten na inloggen op de WFPpunten website.
Lees de nieuwsbrief aandachtig want overal kunt u punten mee verdienen!Dat was het weer.

Zoek je een knutselidee? Kom dan eens langs op Wims Fröbel Pagina's, veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.


Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje