Nieuwsbrief 166

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 166
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nlKnutselnieuws Wims FrŲbel Pagina's nr. 166 - Juni 2012


Hallo ,


En nu is het alweer bijna vaderdag! Kijk dus zeker even de komende tijd nog even op de Thema pagina Vaderdag want daar vind je vast wel iets leuks om te maken.
Ook het EK gaat nu zo echt van start en veel vaders zullen dat ook graag willen volgen. Misschien kun je de twee wel combineren en een leuk voetbal cadeau maken voor vader. Kijk op de diverse themapaginas maar eens bij voetbal. En voor wie het niet precies weet, Vaderdag valt op 17 juni dit jaar.
In deze nieuwsbrief zoals iedere maand ook weer de vaste onderwerpen waaronder de vragenrubriek. Heb je zelf een vraag waarbij anderen misschien kunnen helpen stuur dan even een mailtje. Als je zelf al een deel van het antwoord hebt kun je de vraag toch stellen want hoe meer ideeen hoe leuker het werkje kan worden. En wellicht weet je op 1 van de vragen een antwoord. Er is ook weer een gratis hobbyartikel (En iedereen kan ook deze maand weer gratis meedoen!), de tips van lezers en homepages en de verschillende mogelijkheden om te sparen voor WFP punten.
Veel plezier weer met het knutselnieuws.Laatste knutselwerkjes


Hieronder staan de nieuwe en/of gewijzigde items van de website: en je kan ze direct bereiken vanaf de nieuwspagina op de website.

Kikker van knijpers
Dit idee is ingezonden door: Marjan Punter
Rubriek: Andere ideeen

Verliefde vissen
Rubriek: Andere ideeen

Weersteen
Rubriek: Andere ideeen

Zoek je iets speciaals vergeet dan niet de zoekpagina te gebruiken of kijk bij de thema pagina'sOok iets leuks gemaakt?


Heb je iets leuks gemaakt van de site en kun je er een foto van maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. (5 WFPpunten)
Ook andere werkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving van harte welkom. (5 WFPpunten)Gratis Hobbyartikel


Het gratis artikel is de vorige maand gewonnen door Amber De Brouwer uit Axel. Ze schreef: 'Bedankt voor het borduursetje. Ik ben er al aan bezig'. Probeer het zelf ook (weer) deze maand en wie weet ben jij dit keer de gelukkige. Deze maand weer eens een knipvellenpakker met kaarten, knipvellen, foamblokjes en stickers. Doe je ook mee?
Wist je dat dit soort artikelen ook te krijgen zijn voor WFPpunten.
Meer over WFPpunten lees je verderop in de nieuwsbrief.
stuur me dus meteen een mailtje als je kans wilt maken op het gratis hobbyartikel!
Iedere 50ste e-mail die binnenkomt op het adres: gratishobbyartikel@knutselidee.nl krijgt het gratis hobbyartikel. En iedere 10de inzender krijgt 2 WFPpunten! Misschien ben jij de gelukkige deze maand.
Volgende maand de uitslag weer op deze plek.Stuur een E-Card


Stuur ook binnenkort eens een kaartje naar je vader voor vaderdag! Dat is namelijk ook heel leuk met om te doen. Kost je niets en het is zo gedaan. Zet hem klaar of verstuur hem direct.
Kijk bij Vaderdagkaart versturenen verstuur hem op 17 juni.

Ook echte kaarten versturen.
De mooie kaarten die we krijgen verkopen nu ook voor een goed doel namelijk de Stichting Nationaal MS Fonds. Dus op de website kun je kaarten direct naar iemand sturen en daarmee een goed doel steunen. Doe ook een keer mee! En alvast bedankt voor je steun.
Natuurlijk steun je ook het goede doel als je zelf een eigen gemaakte kaart instuurt.
Die kaart wordt dan namelijk ook verkocht. En je kan natuurlijk zelf je eigen kaart versturen als e-kaart! Zelf de kaart weer terugkopen is ook mogelijk. Meer informatie vind je op de e-cards pagina.Kaartenwinkel


Ik heb een e-book geschreven welke je gratis van de website kunt downloaden als je lid wordt van mijn nieuwsbrief. Het e-book gaat beschrijft de diverse technieken die er zijn om wenskaarten te maken. Wil je eens wat anders proberen is het misschien leuk om het te lezen. De pagina waar je dat kunt doen op de site is E-book wenskaarten maken
En weer zijn er 40 nieuwe knipvellen op de site gezet en ook weer nieuwe kaarten. Kom even kijken in de kaartenwinkel. Poesjes, snoesjes, magnolia, lieveheersbeestjes en vele andere kaarten.
Ga naar Annekes kaartenwinkel. Heb je nog een tip voor kaarten maken of weet je een leuk gedichtje voor op een kaart, zet hem dan meteen even op de website! Dan kunnen anderen daar ook weer gebruik van maken.
Groetjes AnnekeAntwoorden vorige maand


-- 1 --
Het is wel erg vroeg in het jaar, maar eind november organiseren we in onze speeltuinvereniging een spelletjes/knutselmiddag voor Sinterklaas.
Hiervoor zoek ik knutsel- en spelideetjes, om een spelcircuit op te zetten. We hebben totaal anderhalf uur de tijd.
Alvast bedankt, groetjes Joke.

Ieder jaar heb ik in mijn klas een sinterklaascircuit (en een paascircuit) met als klassieke onderdelen:
1. Memory (sinterklaasjournaal of google))plaatje bij het woord zoeken)
2. Zoek de verschillen (staat in de boekjes van de Wibra of op internet)
3. Bordspelletje (van het Sinterklaasjournaal) printen en lamineren
4. Tekenen op het schoolbord, iets wat met Sint te maken heeft
5. Computerspel (Sinterklaasjournaal, spele.nl, spelen.nl, speeleiland, spelletjes.nl)
6. Zoveel mogelijk woorden maken van sinterklaas (en zwarte piet) (in, tel, la, klas etc)
7. Pepernotenspel: allemaal rondjes waarvan 2 aan 2 dezelfde kleur zo groot als een pepernoot. Hier liggen de pepernoten op zodat je de kleur niet ziet. Als je eer 2 goed hebt mag je de pepernoten houden.
8. Dobbelsteen met afbeelding van 6 bekende sinterklaasliedjes. Je moet het liedje zingen wat je ziet.
9. Solidair maar dan met pepernoten.
10. Knikkerpoortje maar dan sjoelen met pepernoten
11. In stappen een sint natekenen. Dus een tekenvoorbeeld geven en die tekenen ze na.
12. Ik had een kwartet van de club van Sinterklaas maar ook die is gemakkelijk te maken.
13. Ik had houten pietjes die je kunt stapelen maar die moet je maar net hebben.
14. Daarnaast kan je nog een Sint vouwen, er staan leuke voorbeelden op diverse sites
15. Een rose rondje opplakken en daar moeten ze de baard bij opplakken, de mijter, de ogen etc. dus afmaken of tekenen met wasco
16. Pietentrekpopje maken
17. Vlaggetjes kleuren van de kleurplatenpagina.
Enzovoort. Succes verzekerd. Hopelijk heb ik je een eindje op weg geholpen.
Cecile

Enkele ideetjes voor je spellen:
Bowling baan: hiervoor zou je eventueel de pionnen zelf kunnen knutselen, lege flessen {plastic of glas} laten verven of beplakken.
Eieren lopen: met een lepel in de mond met daarop en ongekookt ei een korte hindernisbaan lopen.
Ring werpen: hiervoor kun je ook flessen of potten eventueel 'bewerkt' kunnen gebruiken
Knutsel ze en veel plezier
Ria van Wijk

Er is op internet gigantisch veel te vinden voor Sinterklaas. Vooral op onderwijssites is ontzettend veel te vinden. Diverse memories, kwartetten, ganzenborden etc. Ook erg leuk is het spel Party en Piet. Dit lijkt op Party en Co, maar is specifiek gemaakt bij het sinterklaasthema.
Anita

Hoefijzer gooien: Spijker op een bord een paar grote spijkers een eindje uit elkaar, nu moet je proberen om de hoefijzer zo te gooien dat deze op de spijkers blijven hangen. Ook kun je paaltjes in de grond zetten waar de hoefijzer opgegooid wordt.
Doel schieten: Grote plaat hout met gaten waar een bal door geschoten wordt.
Darten: pijltjes gooien.
Bier schuiven: Grote tafel waar je met bierpullen zo ver mogelijk probeert te schuiven en zo weinig mogelijk morst.
Groetjes Ine

Ik werk in een speeltuin en daar komt Sinterklaas ieder jaar op visite. Er zijn dan wel 20 pieten die spelletjes met de kinderen doen, o.a. een knutseltafel, pakjes gooien door de schoorsteen (van hout een schoorsteen maken en de kinderen op gepast afstand pakjes erin laten gooien.), over een smalle balk lopen (dak lopen), schminktafel, luchtkussen, er is een pietendj. aanwezig, dus er wordt stevig gedanst, er is een luchtkussen, er wordt gesjoult met pepernoten, en ondertussen kunnen de kinderen 1 voor 1 bij de sint op schoot voor een foto.
Er is ook een kraam waar de ouders ondertussen verrast worden met een kopje koffie/thee en een speculaasje en als de kinderen weg gaan, krijgen ze een manderijntje.
Ieder jaar weer een groot feest voor jong en oud.
Groetjes, Carla

-- 2 --
Ik loop stage op een dagopvang voor ouderen en mensen met een beperking. Nu hebben we onlangs een poppenhuis gekocht en deze willen we gaan ombouwen naar een poppenhuis van eerder met bedstee enz. Nou wou ik vragen of er misschien wel mensen zijn die er een paar tips en of ideeŽn voor hebben voor zo een poppenhuis. Het moet niet al te moeilijk zijn omdat het fijnere werk moeilijk gaat bij deze mensen.
Andrea Wilbrink

Ik heb uw oproep gelezen en dit deed mij denken aan ons huis van vroeger waar ik geboren ben. In de huiskamer waren twee bedsteden gebouwd en in het onderste gedeelte van de bedstee was een ruimte waar je alles kon opbergen. Het was in principe een extra wand in de kamer met deuren en op bed hoogte een bak waarin een matras lag en de rest van het beddengoed een bed dus.
De bedsteden waren vrij kort maar dat was geen probleem want je wist niet beter.
Bij ons sliepen de ouders in ťťn bedstee en de jongste van de kinderen in de andere. Werd er weer iemand geboren dan ging de oudste verhuizen naar de zolder. Dus was de bedstee ook een kraam kamer. Vraag maar aan de oudjes ik ben zelf nog maar 63 en heb er 5 jaar in geslapen tot mijn broertje werd geboren.
Ik wens u veel succes en veel plezier want als je eenmaal met de oudjes praat krijg je steeds een beter beeld van de bedstee.
Met vr Groet.
Chris Lindeman.

Je kunt vaak pakken gekleurd knutselpapier (A5) kopen met nostalgische behangmotieven, of de grotere formaten voor scrapbooken. Daarmee zou je de kamers kunnen 'behangen'
gr Corrie van der Steen

-- 3 --
Weet iemand hoe ik de spreekwoorden van de gulden ergens kan vinden? Ik was bij een cliente een keer en ik zag dat daar op stond: Als je voor een stuiver geboren ben wordt je nooit een kwartje en op de markt is een gulden een daalder waard. Dat soort spreekwoorden over de Nederlandse gulden en als er dan staat op de markt is je gulden, dan plak je daar op het woord een gulden Zoiets en dat had ze dan ingelijst en ik vind dat wel heel leuk om zelf te maken. Weet iemand hoe ik dat moet doen of heb je een voorbeeld met al die spreekwoorden onder elkaar en zo? Met alle spreekwoorden zou ik al ver komen.
Agnes

Er zijn diverse spreekwoorden en gezegdes binnengekomen en vele waren ook dubbel.
Ik heb ze even allemaal op een rij gezet:

We zijn er geen cent wijzer van geworden
Het was een fluitje van een cent
Ik geef een cent voor je gedachten
Ergens een aardig centje aan verdienen
Hij heeft geen rooie cent
Geen cent te makken hebben.
Hij bezit geen stuiver
Een cent in tweeŽn bijten
Men weet niet hoe een stuivertje rollen kan
Niet twee liedjes zingen voor ťťn cent
Dat kost een knikker en drie stuivers
een stuivertje gespaard is een stuivertje gewonnen
't Is om de dubbeltjes te doen
Dat is geen cent waard.
Hij heeft de dubbeltjes
Hij ging door tot de laatste stuiver
Het was een dubbeltje op zijn kant
Voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten
De gulden midden weg vinden.
De eerste klap is een daalder waard
Een woord op zijn pas is een daalder waard
Ze moeten op de dubbeltjes letten
Ik wil/kan je voor geen duizend gulden missen.
Dat heeft een hele duit (een bom duiten) gekost
Wie voor een dubbeltje geboren is wordt nooit een kwartje
Hij vindt altijd wel een kwartje
Een heitje voor een karweitje
Hij kijkt niet op een gulden
Een cent met een gat geeft altijd wat
Tot op de laatste cent betaald hebben
De centen dansen in zijn zak
Het kan me geen cent schelen
Hij is een duitendief
Geen duit hebben
Stuivertje wisselen
Een stuiversroman
Iedere stuiver maakt gieriger
Stuivertje op stuivertje bouwt een huis
Op de dubbeltjes passen
Het is een dubbeltjeskwestie
Hij wil voor een kwartje naar Amsterdam
Het kwartje valt
Op de markt is uw gulden een daalder waard
Hij weet wat een gulden waard is
een knaak voor een taak

Sommige gaven ook websites op waar weer dezelfde spreekwoorden op voorkomen.
De inzenders waren:
Succes, Cecile
En groetjes Marja
Groetjes van Anneke van Moolenbroek
Groetjes, Larissa
Groetjes Feikje
Veel succes Netty Reinders
Laura

Om spreekwoorden te vinden zou je in een spreekwoordenboek kunnen kijken. Op basisscholen zijn die aanwezig (misschien heb je daar nog kinderen?), maar ook in de bibliotheek of bij bijvoorbeeld Boekenvoordeel zijn te vinden.
Anita

-- 4 --
Ik heb heel veel bloemen in alle maten gemaakt van behangpapier, deze gaan gebruikt worden bij een vakantie voor bejaarde. Hoe kun je dit leuk en origineel brengen. Ze willen ze op tafel leggen maar ben bang dat dan effect helemaal weg gaat of de bloemen kris kras verdwijnen. Dacht ze op een lap als loper te naaien of op een tafelkleed, maar misschien zijn er veel betere ideeŽn. Ze kunnen misschien ook als slinger?
Zou heel fijn zijn als er ideeŽn binnen komen en alvast erg bedankt.
Voor foto's zie: Behangbloemen
Met vriendelijke groet
Mathilde Kouwenhoven

Als je door het middelpunt een draad naar achter haalt en ze dan ophangt b.v. boven een tafel heb je als je aan tafel zit een hele lange rij mooie bloemen boven je hoofd en tafel.
gr Harriette

Prachtig gemaakt! Wel een werk hoor! Het idee van de loper lijkt me erg leuk. Je kunt er ook een lopertje van maken voor over een lange tafel. In plaats van stof kun je ook effen tafelzeil gebruiken.
Een paar (aanvullende) ideeŽn: Gebruik ze als onderzetters (even plastificeren met plakplastic), naambordjes (batchjes) voor bejaarden en/of de begeleiders, een mooie slinger door de kamer of een slinger van een paar bloemen onder elkaar hier en daar door de ruimtes hangen, of versier een kozijn ermee. Als je de ruimte en activiteiten ziet/weet, kun je vast nog wel meer toepassingen bedenken. Misschien iets op de kamer van de bejaarden. Een leuke bloem op het bed/nachtkastje/badkamer met een kleinigheidje erbij.
Groeten,
Margriet

Hier misschien een leuk idee voor de behang bloemen.
Bij de Doe het zelf zaken is tafelzeil te koop zonder opdruk of iets, als je dat er overheen legt blijven ze op zijn plaats en schoon.
Ook leuk voor kindertekeningen e.d.
Groeten Carin Olyerhoek

Je bloemen zien er heel fleurig uit
Ik zelf heb 12 jaar bij de oudere gewerkt. Het viel mij altijd op dat die muren erg kaal en saai waren! Nou pimp ze maar is op met deze mooie bloemen! En het zonnetje zal weldra op de muur gaan schijnnen.
Veel succes!
Dymphy

Misschien kan je alsnog die bloemen op tafel leggen en er een doorzichtig plastic zeil over doen. Die maak je dan aan de hoeken en evt. tussenin als Ďt een lange tafel is, vast met van die speciale klemmen om tafellakens vast te houden.
Of je maakt die bloemen gewoon vast hel kleine stukjes doorzichtig plakband of iets dergelijks aan dat plastic zeil en legt het met de goede kant boven op de tafel.
Groetjes
Cecile

Wat mooi gemaakt, heel leuk! mijn ideeen zijn: een slinger maken, lekker fleurig. Een schilderij maken met deze bloemen, op canvas plakken of met splitpennen, kunnen ze ook nog draaien. Wandkleed maken met deze bloemen erop (bijv. op Jute, oud laken). Placemat: papier A3 formaat en versieren met bloemen, plastic omheen doen. Stokje (bijv.grote satepen, plantensteunstokje o.i.d.) aan de bloem plakken, zodat je de bloem in een vaas kan zetten.
Groet, Ananda

Het is misschien leuk om deze bloemen van behang om de deurpost heen te maken, zodat de bejaarden eronder door kunnen lopen. Een feestelijk entree dus.
Je kunt er ook een mega groot boeket van maken door de bloemen aan twee kanten op houten stokjes te lijmen die verschillend van hoogte zijn.
Maak de bloem op een kartonnen map, waar de uitnodiging in zit of om foto`s in te bewaren.
Groetjes Netty Reinders

Maak een paar mobiles met bloemen. Ook een gordijn van bloemen voor het raam of a/d muur staat leuk.
Goetjes Ine

Misschien kun je ze aan de muur hangen, met plakband of met van die buddies (een soort vierkante kauwgompjes die je er later weer af kunt halen zonder beschadiging aan de muur). De bloemen gaan dan niet zo vlug weggehaald worden en telkens als ze er eentje zien, gaan ze denken aan jij die de bloemen daar gehangen hebt. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
LauraVragen deze maand


Hieronder de vragen voor de komende maand.

-- 1 --
Ik heb voor de eerste kinderen van neefjes en nichtjes een luiertaart gemaakt en die cadeau gegeven.
Nu komen zijn ze voor de tweede keer zwanger en wil ik straks iets anders geven.
Een luiertrein of luierfiets lijkt mij wel leuk.
Nu is mijn vraag heeft iemand ook een beschrijving van hoe je zoiets maakt en hoe je alles vast maakt.
Of heeft iemand nog andere ideeŽn voor een cadeau bij een geboorte.
Bij voorbaat mij hartelijke dank.
Roelie-- 2 --
ik zoek eigelijk een model van een vis. Graag karper. Die wil ik eigenlijk maken van fietsbanden en mijn vraag is wie heeft daar een model van met omschrijving.
Ik hoor het graag
Bij voorbaat dank
gr Anneke-- 3 --
Misschien weet iemand leuke knutsels te bedenken voor de mini's van de AH? Een kartonnen winkelrek (hoe doe je dat?) en een winkel balie bv? Misschien zelfs een kartonnen kassa. Heeft iemand hier een leuk model voor?
Hartelijke groeten, Desiree Post-- 4 --
Ik had even een vraag. Ik zoek een boedha beeld gemaakt van fietsbanden. Wil het graag iemand geven als cadeau . Heeft iemand daar toevallig ook een voorbeeld van?
Ik hoor het graag
gr Anneke-- - --
heb je een antwoord op ťťn van bovenstaande vragen?
Heb je zelf vragen over bepaalde knutselpagina's of over andere knutseldingen? Stuur me een e-mail. Voor iedere vraag of antwoord die genoemd wordt in de nieuwsbrief krijg je 2 WFPpunten bijgeschreven.

-- - --
Zoek je iets? Probeer eerst de zoekfunctie op mijn site!
-- - --

Enkele regels:
Heb je een vraag wees dan duidelijk in wat je precies zoekt. Wat, voor wie, doelgroep, materialen enz.
Geen vragen als: 'Ik zoek iets te knutselen.' Wees specifiek!
Omschrijf het antwoord zo duidelijk mogelijk. Heb je een foto of tekening stuur die dan gerust mee.
Geen vragen en/of antwoorden in sms-taal maar gewoon Nederlands.
Niet alleen een stapel links insturen van andere websites. (Wat makkelijk gevonden kan worden met Google kan de vragensteller ook vinden!)
Als je niets terug hoort kun je er vanuit gaan dat je vraag/antwoord in de volgende nieuwsbrief komt. Zijn er vragen van mijn kant uit, dan hoor je dat.Andere homepages.


Ga je met Vaderdag een kaart (echt of e-kaart) versturen en je wilt er een leuk gedichtje in kijk dan op de website wenskaart gedichten voor heel veel gedichtjes en wensjes speciaal voor Vaderdag.
Jeanine

Het is bijna Vaderdag en daarom is het misschien leuk om de Vaderdagtips site een keer te bezoeken. Dit is de link naar de website: Vaderdagtips
Groetjes Suzanne

Gratis
Er is veel gratis te krijgen op internet en dat is verzameld op gratis.101tips.nl.
Een greep uit de afgelopen maand (en nog verkrijgbaar):
Probeer o.b. Flexia gratis!
Win elke dag een taart
Gratis Probeerverpakking Multivitamine
Gratis e-book kaarten maken
4 weken gratis de groene amsterdammer
Gratis Dove Men + Care Fresh Awak
Gratis Tropen magazine
Gratis foto's afdrukken
Gratis Geurtje Christina Aguilera Secret Potion
Gratis boekje Benjamin en Beertje Bas
Gratis promozakje teacaps
Gratis 3 nummers Gaykrant
Gratis Sleutelhanger met Winkelwagenmunt
Gratis Oranje WK 2010 DVD
Kijk regelmatig want elke dag komt er iets nieuws bij!
Blijf ook op de hoogte met de gratis wekelijkse nieuwsbrief.
gratis.101tips.nl

Wie heeft een eigengemaakte homepage of weet een andere leuke site? Wil je je eigen homepage aanprijzen omdat je graag wilt dat meer mensen komen kijken?
Stuur dan een mailtje en zet er bij dat je graag in de nieuwsbrief wilt komen.
wim@knutselidee.nl
Ik zet er maximaal 3 per keer in de nieuwsbrief.
Homepages over knutselen gaan altijd met voorrang in de nieuwsbrief.Geld terug via WFPpuntenmail


Cashback, ofwel Geld terug. Via WFPpuntenmail krijg je geld terug als je bij deelnemende webwinkels een aankoop doet. Dus doe ook mee en spaar geld uit! Lees meer op de Cashback pagina en bekijk de deelnemende winkels. Er komen nog regelmatig nieuwe webwinkels bij.Tips


Zelf ben ik lerares basisschool groep 8. Om ook wat aandacht aan moederdag te besteden was bij mij het idee van een zeepslinger ontstaan. Zelf heb ik altijd de zeepjes uit de hotels bewaard en zodoende kwam het idee om deze te gebruiken. Voorts wil ik de kinderen nog vragen om proefexemplaren van geurtjes, creme, douchegel, lotion ed. te verzamelen.
Aan een mooi lint kan bijv. gestart worden met een zelfgemaakt hart met wens of foto voor moeder. Daaronder komen dan allerlei snuisterijen zoals bovenstaand te hangen. Je zou nog kunnen afwisselen met leuke broche of ketting die allemaal zelfgemaakt kunnen zijn.
Als de slinger wat te lang wordt zou je alles ook in een soort mobiel kunnen verwerken. Dit kan ook aan een kledinghanger die je dan eerst nog leuk versiert. Je ziet mogelijkheden genoeg die niet veel hoeven te kosten.
Hoop dat meer mensen hier iets aan hebben.
Groetjes Mieke.

Zie ook Zeepkettingen

Heb je ook een handige tip die je met anderen wilt delen? Iedere nuttige knutseltip is 2 WFPpunten waard. Stuur de tip even met een e-mail naar me toe! wim@knutselidee.nl


Idee van de maand


Ingezonden door: Nienke Nijssen
Korte omschrijving: Brief voor vader

Pak het gekleurde papier. Plak in het midden een foto met jou gezicht erop.
Schrijf boven de foto 'voor de allerliefste vader van de hele wereld.'
Daaronder kun je nog wat liefs schrijven. Onder de foto schrijf je 'kusjes van ... (en dan je naam.)'
Versier de brief met stickers, plaatjes, tekeningetjes, etc.
Pak nu de enveloppe. Schrijf erop 'Voor de allerliefste vader van de hele wereld. (rara, wie zou dat zijn...)' teken daaronder een hart. Versier de enveloppe ook. Stop dit bij je cadeautje, of geef het zo.
Opmerking: De tekst kun je ook anders opschrijven.

Heb je ook een leuk idee voor de website dat je met anderen wilt delen? Stuur het even met een e-mail naar me toe! wim@knutselidee.nl
Een geplaatst idee in de nieuwsbrief is 5 WFPpunten waard.Oproepjes


Wij hebben ons opgegeven voor wedstrijd (actie) van de KCK. Om kans te maken op een gratis reis met een camper moeten wij veel stemmen vergaren. Wij hopen dan ook dat jullie op ons willen stemmen.
Daarom hierbij een vriendelijk verzoek van mijn kant: Wil je op ons stemmen (Stemmen niet meer mogelijk!)
En mocht je collega's en/of vrienden hebben die je ook zo gek kunt krijgen om op ons te stemmen: Graag!
Met vriendelijke groet,
Gťke Logtenberg-Hammink

Heb je zelf een oproepje, iets te koop, te ruil of gratis in de aanbieding, wat met knutselen te maken heeft? Laat het me weten en dan kan iedereen het hier in de nieuwsbrief lezen en reageren.Meer over WFPpunten


Via de nieuwsbrief kunt u punten sparen door actief mee te doen met allerlei dingen. U krijgt punten voor het bezoeken van websites, meedoen met acties en prijsvragen, het antwoord geven op vragen, insturen van ideeen voor de website en nog veel meer.
En deze WFPpunten kunt u later gebruiken voor het gratis verkrijgen van leuke (knutsel)cadeaus of u laat WFPpunten uitbetalen in euro's. Een leuke manier om actief met de nieuwsbrief mee te doen.
En er kunnen nog veel meer WFPpunten verdiend worden door mee te doen met WFPpuntenmail. U krijgt dan, buiten deze nieuwsbrief, ook nog iedere week een aantal reclamemailtjes die WFPpunten waard zijn.
Veel meer hierover leest u op de aparte website WFPpuntenmail en u krijgt dan direct (eenmalig) 2 WFPpunten erbij voor het bekijken van deze site en nog eens 30 punten bij inschrijven!
De WFPpunten die verdiend worden met, per e-mail verzonden, vragen, antwoorden en dergelijke worden bijgeschreven aan de hand van het e-mail adres waarmee wordt ingezonden. Dit bijschrijven kan enkele dagen duren en is daarna te vinden in de geschiedenis van uw punten na inloggen op de WFPpunten website.
Lees de nieuwsbrief aandachtig want overal kunt u punten mee verdienen!Dat was het weer.

Zoek je een knutselidee? Kom dan eens langs op Wims FrŲbel Pagina's, veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.


Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje