Nieuwsbrief 158

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 158
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nlKnutselnieuws Wims Fröbel Pagina's nr. 158 - Okt 2011


Hallo ,


We gaan een knutseltijd in. Eerst wat voor dierendag maken, dan sint Maarten en misschien doe je dan ook nog wel wat aan Halloween. Met alles kan je leuke knutseldingen maken. Zeker een lampion hoort er de komende maand bij. Deze kun je vinden bij het thema: lampion.
In deze nieuwsbrief zoals iedere maand ook weer de vaste onderwerpen waaronder de vragenrubriek. Heb je zelf een vraag waarbij anderen misschien kunnen helpen stuur dan even een mailtje. Als je zelf al een deel van het antwoord hebt kun je de vraag toch stellen want hoe meer ideeen hoe leuker het werkje kan worden. En wellicht weet je op 1 van de vragen een antwoord. Er is ook weer een gratis hobbyartikel (En iedereen kan ook deze maand weer gratis meedoen!), de tips van lezers en homepages en de verschillende mogelijkheden om te sparen voor WFP punten.
Veel plezier weer met het knutselnieuws.Laatste knutselwerkjes


Hieronder staan de nieuwe en/of gewijzigde items van de website: en je kan ze direct bereiken vanaf de nieuwspagina op de website.

Luciferdoosje wordt auto
Rubriek: Knippen en plakken

Heksensoep
Dit idee is ingezonden door: Jan
Rubriek: Sinterklaas

Lichtjes in fles
Dit idee is ingezonden door: Roelie Thole
Rubriek: Andere ideeen

Trommel ofwel djembé
Dit idee is ingezonden door: Jeannette Raalte
Rubriek: Andere ideeen

Fruitmand met los fruit
Rubriek: Kaarten maken

16-puntige ster
Dit idee is ingezonden door: William
Rubriek: Kerstmis

Zoek je iets speciaals vergeet dan niet de zoekpagina te gebruiken of kijk bij de thema pagina's
Ook iets leuks gemaakt?
Heb je iets leuks gemaakt van de site en kun je er een foto van maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. (5 WFPpunten)
Ook andere werkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving van harte welkom. (5 WFPpunten)Gratis Hobbyartikel


Het gratis artikel is de vorige maand gewonnen door Eveline Hitzemann uit Ridderkerk. Ze schreef: 'Heel erg bedankt!!!'
Iedereen maakt kans op het gratis hobbyartikel. Probeer het zelf ook (weer) deze maand en wie weet ben jij dit keer de gelukkige. Deze maand maak je kans op een 3D-knipvellen pakket. Veel knipvellen, kaarten, stickers en foam om zelf diverse wenskaarten te maken.
Wist je dat dit soort artikelen ook te krijgen zijn voor WFPpunten.
Meer over WFPpunten lees je verderop in de nieuwsbrief.
stuur me dus meteen een mailtje als je kans wilt maken op het gratis hobbyartikel!
Iedere 50ste e-mail die binnenkomt op het adres: gratishobbyartikel@knutselidee.nl krijgt het gratis hobbyartikel. En iedere 10de inzender krijgt 2 WFPpunten! Misschien ben jij de gelukkige deze maand.
Volgende maand de uitslag weer op deze plek.Stuur een E-Card


Is jouw huisdier erg handig met de computer? Stuur hem dan voor dierendag een leuke e-wenskaart via de e-card wenskaartensite. Is hij niet zo erg handig met de computer dan kan je ook naar iemand anders een kaartje sturen. Bijvoorbeeld naar het baasje van een huisdier! Iedereen vind het leuk om een kaartje te krijgen.
Een kaartje sturen is makkelijk om te doen.
Dus stuur meteen een kaartje of zet hem voor een bepaalde datum klaar: Direct Kaartje Sturen.

Als je zelf een eigen gemaakte kaart elektronisch wilt versturen dan kan dat door de kaart eerst op te sturen! Je krijgt ook nog eens 10 WFPpunten per geplaatste kaart. Meer informatie vind je op de e-cards pagina.Kaartenwinkel


Lekker bezig geweest met kerstkaarten en ook met aparte vormkaarten. We hebben wat nieuwe ideeen gemaakt zoals een hekje wat open en dicht gevouwen kan worden. Ze zijn leeg en gevuld op de website te zien. Als idee zou je hem zelf kunnen overnemen en ook zo'n leuke kaart maken.
Dus snel naar Annekes kaartenwinkel en kijk eens wat in het rond. Heb je nog een tip voor kaarten maken of weet je een leuk gedichtje voor op een kaart, zet hem dan meteen even op de website!
Groetjes AnnekeAntwoorden vorige maand


-- 1 --
Mijn kleindochter is helemaal weg van de Teletubbies, heeft iemand voorbeelden voor het maken van die poppetjes?
Breien, naaien, alles mag. Het moet wel stevig en veilig zijn want ze is pas 10 maandjes.
Alvast mijn hartelijke dank en groeten van
Jennifer

Daar uw kleinkind nog maar 10 maand oud is zou ik gaan voor teletubbies gemaakt uit stof (handdoekstof: gelust katoen in de gepaste kleur)
Neem een afbeelding uit een kleurboek, op het internet van een teletubbie, vergroot deze tot gewenste grootte en maak hiervan uw patroon. Doe op ieder kant stof een laag fiberfill en stik alles op de contourlijn van de vorm. (Laat 5 cm open zodat u het kan draaien.) Knip op 1 cm van de contourlijn uit.
Na het draaien maak je deze opening dicht, wil je deze vorm nog wat dikker vullen doe dat dan eerst. Nu kan je eventueel de vorm van de beentjes, armpjes, enz. door een stiksteek accentueren.
Ook kun je de mond, ogen enz. met een stiksel weergeven. Gebruik geen knoopjes want die kunnen loskomen. Voordeel is dat ze dit mag vuil maken en er ook op kan sabbelen want het kan in de wasmachine.
Marleen

-- 2 --
Ik ben een trouwe bezoeker van deze site en ik knutsel ook zeer graag. Binnenkort organiseer ik een feest met het thema voetbal. Nu is mijn vraag of er ideeën zijn om de zaal aan te kleden?
Dank bij voorbaat.
Lukas

Wij hebben ook een keer een voetbalfeest georganiseerd thuis. Was een erg groot succes!!
Boven de voordeur had ik een groot vel gehangen met EMO-STADION. (wij heten van de achternaam Emo) Op de voordeur uiteraard ook de mededeling: NIET BETREDEN MET VOETBALSCHOENEN.
In de keuken had ik een tafel met drinken, snoep en chips ed. Natuurlijk compleet met prijslijst en het woord KANTINE boven de deur.
Iedereen had aan het begin een envelop met (nagemaakt) muntgeld. Zo kon iedereen zelf bepalen wat ze dronken/snoepten. Dit was trouwens ook het grootste succesnummer!! (Bovendien moesten ze natuurlijk ook goed uitrekenen om te kijken wat ze konden besteden en waaraan!)
We hadden de kinderen in 2 teams ingedeeld voor alle (voetbalgerelateerde) spellen. Het winnende team kreeg aan het eind ieders een beker (klein blikje sisi met een beker eromheen gemaakt: www.party-kids.nl/traktatie.asp?intCategorie=1&intNummer=2883 het verliezende team wel het blikje maar zonder beker. Ze hebben allemaal de 'beker' bewaard om de volgende dag mee naar school te nemen voor in de pauze. Zó trots waren ze er op!
Ik wens je heel veel succes met het feest! Hopelijk wordt het bij jullie net zo'n leuk feest als dat het voor ons is geweest!! Als ik er aan terugdenk kan ik er al weer van genieten...!!
Groetjes,
Anja Hendriks

Neem crêpepapier en maak propjes die kun je plakken op een stuk rond karton en je maakt voetballen in de kleuren die je leuk vind.
Groetjes corrie de waardt woudenberg

Ook ik had onlangs het thema voetbal bij ons in de zorginstelling. Ik heb van groen behang papier (rollen gekregen van een schilder) geknipt in stroken als gras, onder in de zaal en gang gedecoreerd.
Daarnaast heb ik ballen geknipt van zwart en wit karton en deze opgehangen in de zaal voor het raam en aan het plafond. Ik had twee kleine kinderdoeltjes, in de zaal.
(bewoners mochten ook panel schieten). Hiernaast posters van voetbalverenigingen opgehangen. Had bijv de grote verenigingen aangeschreven, en zo kreeg ik diverse posters thuis gestuurd.
Als het om een bepaalde club gaat, kan je ook nog bijv een etalage pop met het tenue in de zaal zetten, voetbaltas, schoenen ed gebruiken. Fluitjes, beamer met wedstrijd spelen, enz, enz.
Hopelijk heb je er iets aan.
Groet Joke Bloem

Maak van papier een ballenslinger met de kleuren van je club.
Arja

U kan de outfit van alle speller(tje)s aan de muur hangen. (truitjes)
Op de tafels kleine vlaggetjes in de kleur van de ploeg, ballonnen in kleuren van de club .vb. zwart - geel, wit - rood, enz.
De tafellakens en servetten kun je ook in deze kleuren aanpassen. vb. het laken in het rood en de servetten in het wit of andersom. De drankbonnetjes kan je eventueel opmaken als de rode of gele kaart.
Zijn er kleine kinderen dan kun je een kinderhoek maken met kussens in de vorm van een voetbal of van stof met voetbalpatroon. Je kan ook een doel in een hoek van de zaal zetten, zodat ze een lees en speelruimte hebben.
Marleen

Ik heb een idee. Ik heb ook eens een feestje gehad, met het thema voetbal. Verzamel oude voetballen en snijdt deze door. Leg er plastic folie in en dan heb je een leuke chips schaal.
Ook vind je veel in de winkel zoals slingers, ballonnen en bordjes. Ik hoop dat ik je al een klein beetje op weg hebt geholpen.
Groetjes marijn

Je kan bv een paar voetballen zelf maken en ook voetballers ophangen en weet je wat je nog kan doen: je kan het aan een voetballer vragen als hij een tenue of bloesjes kan geven van zijn ploeg.
Esther

-- 3 --
Kleuren mengen kaarsen. Heeft iemand tips om kleuren te mengen voor het maken van kaarsen? Het wordt nu namelijk zo gauw een grijze massa.
alvast bedankt
Noela de Ridder

Ik gebruik al jaren stompjes van opgebrande kaarsen voor kaarsdoekjes en het is me opgevallen dat als je er rode kaarsstompjes doorheen smelt dat de kleur wat rozig wordt. Rode en donkerblauwe stompjes gebruiken we vaak hiervoor. Hoe harder de kleur van de kaars hoe meer het mengsel kleurrijker wordt.
Kwestie van uit proberen. Kaarsdoekjes gebruiken wij om een vuurkorf mee aan te steken, stukjes witte oude T-shirts in kaarsvet. Stuk goedkoper dan aanmaakblokjes. Hiervoor gebruiken we alle soorten resten
kaars.
Succes, groetjes, Jet

Voor het mengen van restjes kaars zou ik enkel kleur per kleur mengen want als je alles door elkaar mengt krijg je een vieze kleur. Mocht je geel en rood mengen dan krijg je een oranjeachtige kleur, meng je geel en blauw dan krijg je een groenachtige kleur en als je rood en blauw mengt krijg je een paarsachtige kleur.
Is de kleur te donker of te bleek dan doe ik er wat wasco of witte kaars bij.
Voor mijn kaarsen maak ik schijven gekleurde was (1/2 cm dik) en deze breek ik in kleine stukjes. Ik vul mijn vorm nadat de wiek vast zit met die stukjes en giet er dan witte was bij. Je kan hierbij de brokjes in verschillende lagen kleuren of in een kleur gebruiken.
Het resultaat vind ik prachtig.
Marleen

Vroeger maakte ik wel kaarsen van oude kaarsen maar ik mengde ze niet. Kaarsen van één kleur smelten, even laten stollen en de volgende kleur er boven op. Zo krijg je een mooie laagjes kaars met frisse kleuren. Succes.
E van der Linden

Ik giet al heel wat jaartjes kaarsen, en ik sorteer ze op kleur in de schuur, en zo giet ik ze ook: anders wordt 't idd zo'n vieze, groen-grijze massa.
Maar als je bijv. alleen groene kaarsen hebt, en je vindt de kleur te mild, kun je er stukjes groene wasco aan toevoegen, wel met kleine beetjes en uitproberen (door bijv een paar druppel eerst op een stuk aluminium te laten stollen);
beter eerst te weinig dan meteen teveel!
suc6!
Cindy

Je kan kaarsen mooi kleuren met waskrijtjes. Smelt ze samen met het (liefst kleurloos) kaarsvet.
Els Hautekeete

Je kan in hobby winkels kleine blokjes 2 cm bij 3 cm was kopen. Daar kan je kleine stukjes van af halen en bij je kaarsvet doen. Zo kan je de kleur mengen
Groetjes Monique

-- 4 --
Hallo allemaal, ik ben op zoek naar knutsel ideeen voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Ik ben op zoek naar een leuke activiteit met plastic bordjes.
Miranda

Verf de bordjes met verf die geschikt is voor plastic.
Groetjes Corrie de waardt woudenberg

Bijvoorbeeld met blauwe verf als Delftsblauw!
www.knutselidee.nl/ideeen/delftsblauwbord.htm

Je kan met ongekookte macaroni er een figuur in plakken en dan heb je iets leuks om aan de muur te hangen. Een poezenkop bijvoorbeeld of een bloem. Je kan de macaroni ook een kleurtje geven.
Arja

Persoonlijk maakte ik reeds diverse plastiek bordjes beplakt met plaatjes van 3d bladen en servetten. Eerst bevestigen met servettenlijm - na drogen nog enkele lagen servettenlijm. (Na elk laag goed laten drogen.)
Kan dan wel met vochtige doek afgewassen worden, doch liefst niet in vaatwasser
Zie op de website enkele voorbeelden.
www.knutselidee.nl/nieuws/werkstuk020.htm
veel plezier ermee
groetjes, Rita

Je kan er tamboerijnen mee maken.
Als je het simpel wil houden: Perforeer de zijkant van het bord en bevestig belletjes aan de zijkanten.
Iets moeilijker: Doe wat rijst of een ander materiaal dat rammelt op een bord en bevestig er dan een ander bord op. Daarna kan je dan nog belletjes aan de zijkanten hangen. Als de kinderen verschillende materialen gebruiken, maakt elke tamboerijn een ander geluid.
Laat de kinderen de 'bordtamboerijnen' mooi versieren met lintjes, verf, papier, knopen, vilt, enz.
Je kan er ook maskers mee maken. De leerlingen snijden gaten in het bord voor de ogen, de neus en eventueel de mond (bij kleine kinderen kunnen volwassenen dit best doen) en versieren hun masker. Bevestig een koortje aan de achterkant van het bord zodat de leerlingen hun masker kunnen aandoen.
Mvg, Els Hautekeete

In groep 8 van de basisschool hebben we wel eens een zon gemaakt van 2 plastic bordjes:
We moesten toen 2 plastic bordjes op elkaar leggen (zodat het een beetje bol wordt) en dan met papier maché het mooi rond en een beetje bol maken. Als laatste laagje moesten we uit allerlei tijdschriften kleine stukjes scheuren, zodat we dat erop konden mozaïeken. Je kiest dan wel een mooie kleur uit die bij de zon past. Als allerlaatst knipte we uit geel of oranje karton zonnestralen. Een er vrolijk en fleurig idee voor deze herfst.
Marijn van Remmen

1) Je kunt op de bordjes een wc-rolletje nieten en die vullen met klei of een stukje oase en er een leuk herfststukje van maken. Om het wc-rolletje heen leg je rode sierappeltjes, eikels, kastanjes enz.
2) Bordje kan ook een basis zijn voor een gezicht. Maak haren van garen plak dat vast of niet het vast. Van karton of papier ogen maken.
3) Bordje gebruiken om fantasie-eten te maken, leuke menukaart erbij leggen.
Succes!
Groeten Betsie

Nu zag ik laatst nog een idee op mijn werk. Daar werden allemaal dierengezichtjes gemaakt van het plastic bordje. Zo kun je bijvoorbeeld een leeuw maken. Laat de kinderen manen knippen uit stukjes papier of stof en laat ze ogen knippen. Zo kun je ook een olifant maken, aapjes enz enz. Pak gewoon voorbeelden van dieren erbij en dan laat je ze zelf experimenteren met materialen.
Superleuk idee voor dierendag.
Heel veel suc6
Marijn van Remmen

Van een plastic bordje kun je een vis maken. Knip vinnen en een staart. Plak deze tussen twee bordjes. Plak vervolgens ogen en schubben op de vis. Het mondje kun je eruit knippen.
Of ga schilderen met de kinderen. Doe 3 kleuren verf uit een tube op het bordje: rood, geel en blauw. Met deze kleuren kun je bijna alle kleuren mengen. Doe je er wit en zwart bij, dan heb je meer mogelijkheden. Als ondergrond gebruik je stevig wit karton. Klaar? Plakhaakje erachter en ophangen. Voor ideetjes kijk op mijn website: GerryArt
van GerryVragen deze maand


Hieronder de vragen voor de komende maand.

-- 1 --
Ik zoek een leuk idee om samen met een klas hamburgerbakjes te versieren.
Eventueel thema als halloween, sint.
Marina-- 2 --
Een paar jaar geleden heb ik op een hobbybeurs een voorbeeld kerstkaart gezien van een sneeuwpop die geborduurd is met kraaltjes. Wie kan me helpen aan het prikvoorbeeld.
Ik maak elk jaar zelf kaarten voor kerst en altijd op zoek naar leuke, aparte ideeen.
Groetjes Lia-- 3 --
Ik wil graag van stof kaften maken voor boeken, schriften en agenda`s. Heeft iemand een idee hoe ik dat het beste kan doen? Ook dat je er dan een foto op de voorkant bij kan zetten en bijv. pennen aan de binnenkant.
mvgr Cathy-- 4 --
Ik heb in de loop der jaren heel wat bierdoppen gespaard, maar buiten dat ik er een schilderijtje van gemaakt heb met bloemen van bierdoppen weet ik er verder niet veel mee te doen. Heeft iemand een idee?
Groetjes Yvonne-- - --

heb je een antwoord op één van bovenstaande vragen?
Heb je zelf vragen over bepaalde knutselpagina's of over andere knutseldingen? Stuur me een e-mail. Voor iedere vraag of antwoord die genoemd wordt in de nieuwsbrief krijg je 2 WFPpunten bijgeschreven.

-- - --
Zoek je iets? Probeer eerst de zoekfunctie op mijn site!
-- - --

Enkele regels:
Heb je een vraag wees dan duidelijk in wat je precies zoekt. Wat, voor wie, doelgroep, materialen enz.
Geen vragen als: 'Ik zoek iets te knutselen.' Wees specifiek!
Omschrijf het antwoord zo duidelijk mogelijk. Heb je een foto of tekening stuur die dan gerust mee.
Geen vragen en/of antwoorden in sms-taal maar gewoon Nederlands.
Niet alleen een stapel links insturen van andere websites. (Wat makkelijk gevonden kan worden met Google kan de vragensteller ook vinden!)
Als je niets terug hoort kun je er vanuit gaan dat je vraag/antwoord in de volgende nieuwsbrief komt. Zijn er vragen van mijn kant uit, dan hoor je dat.Andere homepages.


In mijn vrije tijd schilder ik graag. Ik heb een eigen website: GerryArt
Er staan ook leuke ideetjes in om met kinderen te gaan schilderen, zoals vakken vullen.
Gerry Rozeboom

Brikki is een leeuwtje. Zijn avonturen worden bedacht door Karsten. Kasten is bijna vier jaar oud en baseert z'n ideeën op persoonlijke levenservaring, soms wat aangedikt ;).
Maar niet alleen Karsten verzint Brikki's. Ook andere kinderen blijken Brikki leuk te vinden. Als ze Brikki leren kennen, willen ze Brikki-verhaaltjes te verzinnen, of ze nu 4 of 11 zijn.
En dat is precies de bedoeling. Want iedereen die Brikki leest, kan Brikki verzinnen. Brikki is eigenlijk Kinderen voor Kinderen in stripvorm.
Meer over Brikki staat op de website: brikki.nl
Wil je Brikki kopen? Brikki in de dierentuin
Hartelijke groet,
Ingmar de Lange

Gratis
Er is veel gratis te krijgen op internet en dat is verzameld op gratis.101tips.nl.
Een greep uit de afgelopen maand (en nog verkrijgbaar):
Gratis honden/kattenvoer en waardebon
Gratis Egypte spel
VPRO 4 weken gratis
Gratis Maggi Delftsblauwe Dunschiller
Gratis proefnummer Wetenschap in Beeld
Gratis keukenboek
Gratis proefpakket Attends
Gratis proefnummer Bright
Gratis Proefmonsters IntiCare Intiem Hygiëne
Gratis rijst
Gratis voorleesboekje
Gratis conditioner
Gratis monster Bruno Banani
Gratis Abonnement Style Magazine
En nog veel meer gratis, elke dag iets nieuws er bij!
Blijf ook op de hoogte met de gratis wekelijkse nieuwsbrief.
gratis.101tips.nl

Wie heeft een eigengemaakte homepage of weet een andere leuke site? Wil je je eigen homepage aanprijzen omdat je graag wilt dat meer mensen komen kijken?
Stuur dan een mailtje en zet er bij dat je graag in de nieuwsbrief wilt komen.
wim@knutselidee.nl
Ik zet er maximaal 3 per keer in de nieuwsbrief.
Homepages over knutselen gaan altijd met voorrang in de nieuwsbrief.Geld terug via WFPpuntenmail


Cashback, ofwel Geld terug. Via WFPpuntenmail krijg je geld terug als je bij deelnemende webwinkels een aankoop doet. Dus doe ook mee en spaar geld uit! Lees meer op de Cashback pagina en bekijk de deelnemende winkels. Er komen nog regelmatig nieuwe webwinkels bij.Tips


Als je oude klompen hebt dan kun je daar wat leuks van maken door ze te pimpen.
Groetjes Cathy
Zie www.knutselidee.nl/nieuws/werkstuk021.htm

Heb je ook een handige tip die je met anderen wilt delen? Iedere nuttige knutseltip is 2 WFPpunten waard. Stuur de tip even met een e-mail naar me toe! wim@knutselidee.nl


Idee van de maand


Ingezonden door: Dina
Korte omschrijving: Sinterklaaskalender voor in een klasje
Op een heel groot blad teken je het aantal vakjes dat overeenkomt met het aantal dagen vooraleer de sint en zijn pieten naar de school of thuis komen (zoals een ganzenbord). Op elk vakje noteerde ik de datum in normschrift. Ik heb 20 kinderen en ben dus 20 dagen op voorhand begonnen, weekends inbegrepen. Prenten van kleine zwarte pietjes vind je op verschillende sites en je zorgt ervoor dat je evenveel pietjes hebt als kinderen. Ikzelf kleurde een prent van een sint met een kind op de schoot en heb deze in het midden gekleefd. Elk kind kleurde zijn eigen pietje. Iedere dag komt er een kindje zijn zwarte piet op de kalender kleven en zo zien ze een weg ontstaan naar de sint. De vakjes (dagen die nog moeten komen) die nog leeg zijn, stemmen overeen met het aantal keren slapen. De weekends heb ik meegeteld, zodat er op maandag telkens drie kinderen een piet mogen kleven, en dan zien ze hoe snel de dagen gaan. Vroeger werkte ik met bedjes, maar de pietjes zijn een echt succes.

Heb je ook een leuk idee voor de website dat je met anderen wilt delen? Stuur het even met een e-mail naar me toe! wim@knutselidee.nl
Een geplaatst idee in de nieuwsbrief is 5 WFPpunten waard.Oproepjes


Deze maand heeft niemand een oproepje willen plaatsen.

Heb je zelf een oproepje, iets te koop, te ruil of gratis in de aanbieding, wat met knutselen te maken heeft? Laat het me weten en dan kan iedereen het hier in de nieuwsbrief lezen en reageren. Iedere leuke oproep wordt beloond met 1 WFPpunt.Meer over WFPpunten


Via de nieuwsbrief kunt u punten sparen door actief mee te doen met allerlei dingen. U krijgt punten voor het bezoeken van websites, meedoen met acties en prijsvragen, het antwoord geven op vragen, insturen van ideeen voor de website en nog veel meer.
En deze WFPpunten kunt u later gebruiken voor het gratis verkrijgen van leuke (knutsel)cadeaus of u laat WFPpunten uitbetalen in euro's. Een leuke manier om actief met de nieuwsbrief mee te doen.
En er kunnen nog veel meer WFPpunten verdiend worden door mee te doen met WFPpuntenmail. U krijgt dan, buiten deze nieuwsbrief, ook nog iedere week een aantal reclamemailtjes die WFPpunten waard zijn.
De WFPpunten die verdiend worden met, per e-mail verzonden, vragen, antwoorden en dergelijke worden bijgeschreven aan de hand van het e-mail adres waarmee wordt ingezonden. Dit bijschrijven kan enkele dagen duren en is daarna te vinden in de geschiedenis van uw punten na inloggen op de WFPpunten website.
Lees de nieuwsbrief aandachtig want overal kunt u punten mee verdienen!Dat was het weer.

Zoek je een knutselidee? Kom dan eens langs op Wims Fröbel Pagina's, veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.


Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje