Nieuwsbrief 142

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 142
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nlKnutselnieuws Wims Fröbel Pagina's nr. 142 - Juni 2010


Banner van Wims Frobel Paginas - Klik voor de nieuwspaginaHallo ,


Het wordt een drukke maand voor vader. Vaderdag en heel veel voetbal op tv. Voor vaderdag kun je zeker wel iets leuks maken en misschien kun je het wel combineren met het WK-voetbal. Iets maken zodat vader meteen in de voetbal sfeer komt. Je kan er ook een leuke gratis tegoedbon voor vader bij maken? En dan met een leuke tekst erop zoals bijv: Ik zal niet zeuren tijdens de voetbal op tv! of Ik zal de hond uitlaten als er voetbal op tv is. Misschien kun je zelf nog wel een leukere verzinnen.
Voor vaderdag kun je in ieder geval op de thema pagina Vaderdag kijken. (In Belgie valt vaderdag op 13 juni, in Nederland op 20 juni.)
Er staan nu plaatjes in de nieuwsbrief. Het zal je best opgevallen zijn. Ik ben nog een beetje aan het zoeken naar een juiste invulling maar ik denk dat de nieuwsbrief er overzichtelijker van kan worden. Als je er ook een mening over hebt hoor ik het graag van je.

Ook in deze nieuwsbrief weer alle vaste onderwerpen waaronder de vragenrubriek. Heb je zelf een vraag waarbij anderen misschien kunnen helpen stuur dan even een mailtje. Als je zelf al een deel van het antwoord hebt kun je de vraag toch stellen want hoe meer ideeen hoe leuker het werkje kan worden. En er zijn deze maand weer nieuwe vragen ingestuurd dus allicht weet je op 1 van de vragen een antwoord. Er is ook weer een gratis hobbyartikel (iedereen kan gratis meedoen!), de tips van lezers en homepages en verschillende mogelijkheden om te sparen voor WFP punten.
Veel plezier weer met het knutselnieuws.Laatste knutselwerkjes


Hieronder staan de nieuwe en/of gewijzigde items: en je kan ze direct bereiken vanaf de nieuwspagina op de website.

Vouw slingerGevouwen slinger
Dit idee is ingezonden door: Bianca
Rubriek: Vouwen

Bloemen met je handen verven
Dit idee is ingezonden door: Tessel Kist
Rubriek: Moederdag

Vakantie reiskoffer
Dit idee is ingezonden door: Gisèle Melissen
Rubriek: Vakantie

Zoek je iets speciaals vergeet dan niet de zoekpagina te gebruiken of kijk bij de thema pagina's

Ook iets leuks gemaakt?
Heb je iets leuks gemaakt van de site en kun je er een foto van maken? Stuur hem dan per e-mail naar me toe. (5 WFPpunten)
Ook andere werkjes, die nog niet op de site staan, zijn met omschrijving van harte welkom. (5 WFPpunten)Kaartenwinkel


AnnekeOp dit moment loopt er nog steeds op de kaartenwinkel een speciale knipvellen actie. Voor ieder bestelt knipvel krijgt u een willekeurig ander knipvel bij uw bestelling. Dus eigenlijk 2 knipvellen voor de prijs van 1.
Knipvellen zijn ook leuk om cadeau te doen
Tevens heb ik veel stickervellen in de aanbieding.
Ook zijn er weer nieuwe kaarten aan de website toegevoegd. Dus wil je ideeen opdoen of leuke kaarten kopen kom dan zeker even op de website kijken.
Zeker voor knipvellen deze maand naar Annekes kaartenwinkel.
Groetjes AnnekeOproepjes


Deze maand is er geen oproepje binnengekomen.

Heb je zelf een oproepje, iets te koop, te ruil of gratis in de aanbieding, wat met knutselen te maken heeft? Laat het me weten en dan kan iedereen het hier in de nieuwsbrief lezen en reageren. Iedere leuke oproep wordt beloond met 1 WFPpunt.Geld terug via WFPpuntenmail


Cashback, ofwel Geld terug. Via WFPpuntenmail krijg je geld terug als je bij deelnemende webwinkels een aankoop doet. Dus doe ook mee en spaar geld uit! Lees meer op de Cashback pagina en bekijk de deelnemende winkels. Er komen nog regelmatig nieuwe webwinkels bij.Antwoorden vorige maand


-- 1 --
Kan iemand mij helpen aan ideeen om iets van cd's te maken? Ik heb zoveel cd's liggen dat ik er wat mee wil knutselen. Geen kaarten maken maar andere knutselideeen!
groetjes Natasja

Beplak de cd's aan beide kanten met foamfiguren en maak er vervolgens een mobile van.
Groetjes,
Miek

Ik heb er wat omheen gehaakt, dan heb je een onderzetter.
Ook heb er met de kerst plastic roerlepeltjes opgeplakt, dan heb je een ster, dit kan je ook met houtenstokjes doen en deze dan verven.
Groetjes Mieke

Ik heb met de kinderen de cd's versierd.
Met watervaste stiften iets erop tekenen, van alles erop geplakt. Alles wat met kerst te maken heeft en toen in de kerstboom gehangen i.p.v. kerstballen. Laat je fantasie werken!
gr. Angelique

Maak een hovercraft.
Lijm op de cd een dop van een drinkfles (zo'n uittrekbare). Doe hieraan een ballon, blaas hem op en laat hem glijden. Pimpen met rietjes, crêpepapier, enz. maakt alles leuker.
Groetjes Reinder Steenbergen

Maak een babyhanger.
Plak 2 CD's op elkaar met de blinkende kant naar buiten en plak er tegelijkertijd lint tussen in de kleur van 2 3-D plaatjes die je er op gaat plakken. Maak 2 identieke 3-D plaatjes en plak die aan beide kanten over het gat. Werk de rand af met stickertjes.
Zorg wel dat het kindje de hanger niet in het mondje kan stoppen. Het is alleen versiering/aandachtstrekker.
Corrie van der Steen

DiscobalJe kunt de cd's kapot knippen en dan een bal pakken. Met de stukjes cd's kun je mozaïeken op de bal. Als de bal helemaal vol is dan heb je een mooie disco bal.
Let's Party;)!
Groetjes Marijn

Knip de cd/dvd in kleine stukjes. Pak een doosje of een stuk piepschuim en pak dit in gekleurd papier of verf dit in 1 kleur. Plak hierna de stukjes cd/dvd erop. Een lint eraan en je hebt een prachtige discobal.
Gr. Jeannie
==
==Discobal
==

Je kunt er ook hele leuke raam decoratie's van maken.
Boor een klein gaatje aan de bovenkant (voor meerdere cd's onder elkaar ook aan de onderkant een gaatje). Beplak de cd met wat je maar wilt (de glimmende kant zo laten). Een leuk lintje door de gaatjes en je hebt een leuke raam decoratie. Zelf heb ik dit met Kerst gedaan maar je kunt ze natuurlijk maken zoals jezelf wilt.
Succes,
Corry

Wij gebruiken de cd's als onderzetters.
Groeten Astrid.

Als je even op de website knutselidee.nl kijkt zie je daar een roos van waxinelichtkuipjes en de ondergrond een CD. Ik heb ze opschool gemaakt in groep 8 als moederdag cadeau.
Arja

Een leuk idee is een bloem erop maken van oude waxinelichthouders. Wel even het oude kaarsvet eruit halen.
Deze platvouwen (de randen naar binnen vouwen) als een ovaal bloemblaadje, met een deegroller platrollen/drukken. Ombuigen tot een bloemblaadje en deze om en om vastlijmen op de oude CD!
Succes!
Groet P. Van Essen
==
==Waxine roos
==

Sorry het is een beetje moeilijk uit te leggen
Ik heb ooit een soort lampje gemaakt met 5 cd's in een cirkel en dan 1 in het midden. Die moet je op een houten plankje plakken en er dan omheen zagen. Met een klein randje hout laten zien en dan gaatjes in de binnenste cirkel van de cd, waar je dan weer kerstlampjes in kunt doen. Door die kleuren van de cd's krijg je een heel mooi effect.
Of je behangt een kastje of zelfs een muur ermee, dat heb ik zelf op mijn kamer maar dan met lp's. Is ook wel mooi.
succes
xx Marlie

Je kunt er heel snel onderzetters mee maken:
Zet een glas met wat water in de magnetron en leg de cd ernaast. Zet de magnetron op een laag vermogen (weinig watt) en zet 'm aan. Hoe langer hoe heftiger het effect.
mvg
Natasja
(Volgens mij moet de cd in een bakje met water liggen. Dus onder water. Dan krijg je hetzelfde effect op de cd maar er zullen geen zilverdeeltjes van de cd in het rond springen! Het Crackle effect kan trouwens per soort cd verschillen en niet altijd even mooi zijn.)

Je kan van een CD leuke lichtjes maken. Je neemt een CD die beplak je met randjes van een stickervel in het rond, in het midden doe je een waxinelichtje. Dan rijg je kraaltjes aan een veiligheidsspeld. Hiervoor heb je ongeveer 12 tot 16 middelgrote spelden nodig, deze spelden rijg je weer aan een stukje hoedenelastiek. Dit moet zo groot zijn dat het om het lichtje past. Je kan ook het zilveren gedeelte gebruiken voor versiering en op een CD plakken.
Hiervoor moet je dit omvouwen tot een ovaaltje dit plak je in het rond op de CD de punten van een kant tegen elkaar zodat het net een bloemetje wordt. Daarna doe je dit nog een keer en dan dakpansgewijs boven elkaar, en dan doe daarboven een lichtje.
Veel plezier en gr. Jantje

Je kunt van deze CD`s een slinger maken door er twee tegen elkaar aan te plakken, met slingertouw ertussen geplakt. De CD`s kun je ook nog versieren met permanente kleur stiften of stikkers of met een foto erop (cijfer van de jarige).
Doordat de C.D`s vrij aan een draad hangen, kunnen ze door de beweging mooi schitteren.
Succes Netty

-- 2 --
Ik wil met een grote groep mannen wat knutselen en ze gaven zelf aan een vogelhokje of zoiets te willen maken. Wie weet er wat originelers?
groetjes Dineke

Maak een windgong of tuinwokkel van hout.
Groetjes,
Miek

Ik weet niet of je opitec kent maar die hebben hele leuke bouwpakketjes .
Mijn man keek in de catalogus die ik kreeg en zag bouwpakketjes voor een helikopter op zonnepanel (die dan dus echt kan vliegen), zelf boxjes maken voor auto of zo iets en als ik het goed heb zijn die pakketjes allemaal onder de 5 euro, misschien is dat iets voor je mannengroep.
ps ze hebben ook een site kijk maar eens www.opitec.nl veel plezier.
met vriendelijke groet Connie

Mijn ervaring is dat het altijd lastig is om met mannen iets te maken.
Als ze zelf voor een vogelhuisje kiezen waarom zou je dat dan niet doen? Het gaat tenslotte om hen. Als alternatief zou je ze misschien een kruiwagentje van hout kunnen laten timmeren voor in de tuin met een plantje. Of een houten naambord en de naam erin gebrand met een soldeerboutje.
Veel succes met jou mannen!
Corry

Een variant op vogelhokje is een egelhokje, te plaatsen op een rustig plekje in de tuin, onder struiken. Een voorbeeld vind je hier: Voorbeelden egelhuisje. Nog meer ideeën voor dieren in de tuin is bijvoorbeeld een bijenhotel:
Succes ermee en veel plezier,
Marleen Hoogendam

Een pot plantje niet te groot, dik touw in het midden en onderin met knoop door het gat.
De buiten kant beschilderen met iets uit de hand of van een voorbeeld. Ook met servetten hierop krijg je hele leuke resultaten.
Als alles versiert is en de buitenkant is klaar kan je hem vullen met vogel voer, dit met vet maken in een pannetje. Als het afgekoeld is ophangen aan het dikke touw op de kop en je hebt een leuke decoratie in je tuin of boom en het trekt heel wat vogels naar je tuin.
Groetjes van Sita

Als de heren er zelf om vragen misschien toch een vogelhuisje?!
Je zou voor kunnen leggen om een kinderstoel te maken (ik weet niet wat voor leeftijd de eventuele (klein)kinderen hebben): zo een die uit 2 delen bestaat en die je als een kind iets groter is uit elkaar schuift en gebruikt als kindertafel met kleine gewone stoel.
Andere ideeen: Een schilderij maken; een klein beeldje maken?
Laat je weten wat 't geworden is?
mvg
Natasja

Is een buitenthermometer iets voor je?
Kennelijk heb je wel wat geld te besteden : dus koop plankjes hout (wellicht kan je ook bij een bouwmarkt afvalhout vragen, mag je gewoon meenemen)
Koop ook buitenthermometers (plastic, zwart) Laat de mannen van het hout langwerpige rechthoeken van zagen, zo groot dat er een plastic thermometer op past (bv. 15/40 cm.) Niet alle vormen hoeven hetzelfde te zijn.
Boor aan de bovenkant een gaatje voor de bevestiging. Schuur en verf de plankjes in een lichte kleur. (Als je acrylverf gebruikt is het zo droog.) Laat nu de mannen deze plankjes versieren (servet plakken, houten vormpjes in afstekende kleuren er op plakken, branden, met verf stippelen tekst erop etc.)
Spuit er wat lak over ter bescherming. Bevestig de thermometer met 2 schroefjes.
Ik ben benieuwd of het je lukt met een grote groep en wat er allemaal voor ideeen om te versieren uitkomen
Succes
Corrie van der Steen

Je zou met deze mannen iets kunnen mozaïeken, tafelblad-krukje-spiegel-kapstok etc.
Afhankelijk van hun kunnen, zou je grote tegels kunnen gebruiken die ze zelf klein maken met een hamer of anders kun je kleine mozaïek steentjes kopen. Op de meeste knutsel sites kun je een werkbeschrijving vinden over mozaïeken. Niet zo moeilijk - groot resultaat.
Succes Netty

-- 3 --
Ik ben klassemoeder van groep 5. Ze hebben een meester die 60 jaar word.
Het is een man van principes en wil ook graag Meester + achternaam genoemd worden. Wat moet ik de kinderen laten knutselen voor deze man? Het moet natuurlijk wel iets bijzonders zijn omdat de meester 60 wordt. Maar ook weer niet te moeilijk om te maken.
Groetjes, Marloes Donders

Het klinkt alsof de meester een echte heer is. Je zou met de kinderen een stropdassen kunnen maken, van witte stof zijn ze niet moeilijk te maken en je kunt de kinderen ze laten versieren met stofstiften en evt.andere frutseltjes erop. Er zou ook een deftige hoge hoed gemaakt kunnen worden (van papier, wel even een volwassenenhoofdomtrek meten), bij wijze van 'verjaardagskroon'.
Met vriendelijke groeten, L. Broers

Meesters hebben vaak interesse voor de natuur. Hij ook? Dan kun je de kinderen een vogelboek laten maken, een vlinderboek of een zoogdierenboek. Een foto van het dier, een tekening van de kinderen zelf ernaast en een korte omschrijving.
Houdt hij meer van koken (daar krijgt hij binnenkort ook meer tijd voor) laat dan de kinderen een lekker recept (van hun vader/moeder) overschrijven en versieren. Bij de Albert Heijn verkopen ze mapjes om recepten uit de winkel in te stoppen, zo kun je gemakkelijk een kookboekje maken.
Succes ermee,
Groet, Marleen

Misschien kun je achterhalen wat zijn interesses zijn/hobby's?
Het cadeau in een beetje oude stijl van vroeger aanbieden. Iets met een oud schoolbord of een collage van plaatjes van vroeger en nu, zoals oude foto's etc.
Heel veel succes!
Groet, Petra v. Essen

Is het een idee om elk kind iets te laten tekenen, schrijven oid en dat allemaal in zo`n insteekfotoalbum te doen. Dan heeft meester een leuk aandenken.
Groet Hanneke Folkers

Maak een grote collage en lijst die in
Neem vierkante blaadjes papier (gelijk aan het aantal kinderen), bedenk welke maat je neemt, want als je ze allemaal naast en onder elkaar legt heb je al gauw een groot geheel)
Teken op de velletjes met potlood een spiraal (hoeft niet helemaal symmetrisch.) Misschien kunnen je kinderen dat ook wel zelf. Laat de kinderen ze met felle kleuren inkleuren, na een gedeelte steeds overgaan op een andere kleur. Zet in het hart van de spiraal klein de naam van het kind. Leg al de blaadjes in een mooie compositie naast en onder elkaar. Plak ze vast op een vel karton/papier en lijst in.
Let wel op dat je een aantal hebt waarmee je een vierkant of rechthoek kunt maken i.v.m. het inlijsten (vul eventueel aan met een spiraal van jezelf, de directeur etc.)
Het wordt een heel kleurig, gezellig geheel.
Succes
CorrieVragen deze maand


-- 1 --
Jaren geleden toen ik op de Pabo zat, hebben we een vogel moeten vlechten met repen dun karton. Dit was een heel werk om te doen, maar het resultaat was prachtig. Nadat ik op mezelf ben gaan wonen ben ik die vogel kwijt geraakt en nu zoek ik ook al weer wat jaartjes naar het patroon van zo'n vogel. (Het heeft nogal veel indruk op me gemaakt, maar niet genoeg om de werkwijze te kunnen onthouden.) Ik heb diverse boeken in m'n kast staan met vouwwerkjes, maar 'mijn' vogel staat er niet in. Mijn vraag is dan ook of iemand alstublieft de beschrijving voor het vlechten van zo'n vogel heeft, of weet waar ik de werkwijze van de gevlochten vogel kan vinden. De vogel bestaat uit een gevlochten lijfje, en van de uiteinden van de repen papier/karton werden een staart en het hoofd gemaakt. De vleugels werden ook weer in het lijfje gevlochten.
Alvast hartelijk dank voor uw antwoord, en ik hoop van harte dat iemand mij kan helpen.
Anna Martens
-- 2 --
Wie heeft er voorbeelden/patronen voor magic dots?
Bij voorbaat dank
Lenie Pieters
-- 3 --
Ik wil graag zelf een leuk naambord [voor buiten] maken. Wie heeft er voor mij een leuk idee om te maken.
groet Hanneke Folkers
-- 4 --
In Oirschot organiseren we een keer per jaar een mantelzorgdag. Een ontspannen creatieve dag met workshops.
Nu willen we 's morgens slaginstrumenten maken voor onze gezamenlijke workshop muziek maken en zingen. Dit moet in 1,5 uur klaar kunnen zijn. De kosten moeten beperkt worden. Mag wat geld besteden aan materiaal. Het moet een slaginstrument worden.
Ik ben benieuwd wie er een idee heeft.
bvd. vriendelijke groet,
Ine van Ham mantelzorg consulente
-- - --

Heb je een antwoord op één van bovenstaande vragen?
Heb je zelf vragen over bepaalde knutselpagina's of over andere knutseldingen? Stuur me een e-mail. Voor iedere vraag of antwoord die genoemd wordt in de nieuwsbrief krijg je 2 WFPpunten bijgeschreven.

-- - --
Zoek je iets? Probeer eerst de zoekfunctie op mijn site!
-- - --

Enkele regels:
Heb je een vraag wees dan duidelijk in wat je precies zoekt. Wat, voor wie, doelgroep, materialen enz.
Geen vragen als: 'Ik zoek iets te knutselen.' Wees specifiek!
Omschrijf het antwoord zo duidelijk mogelijk. Heb je een foto of tekening stuur die dan gerust mee.
Geen vragen en/of antwoorden in sms-taal maar gewoon Nederlands.
Niet alleen een stapel links insturen van andere websites. (Wat makkelijk gevonden kan worden met Google kan de vragensteller ook vinden!)Andere homepages.


Vaderdag
Veel tips voor vaderdag vind je op Vaderdagtips.

Gratis
Er is veel gratis te krijgen op internet en dat is verzameld op gratis.101tips.nl.
Een greep uit de afgelopen maand (en nog verkrijgbaar):
Gratis WK-speelschema
Gratis puppypakket
Gratis mini-WonderVaas
Gratis kustvogelkaart
Gratis vertaalsoftware
Varagids 5 weken gratis
Gratis Vinyl Handschoenen
Gratis proefnummer Vogelvrije Fietser
Gratis fotoalbum!
Boekje kindergids gratis
Gratis poetsset voor hond of kat
GRATIS WK-schema met uw eigen foto's
Gratis oranje sjaal
En nog veel meer gratis, elke dag iets nieuws er bij!
Blijf ook op de hoogte met de gratis wekelijkse nieuwsbrief.
gratis.101tips.nl

Wie heeft een eigengemaakte homepage of weet een andere leuke site? Wil je je eigen homepage aanprijzen omdat je graag wilt dat meer mensen komen kijken?
Stuur dan een mailtje en zet er bij dat je graag in de nieuwsbrief wilt komen.
wim@knutselidee.nl
Ik zet er maximaal 3 per keer in de nieuwsbrief.
Homepages over knutselen gaan altijd met voorrang in de nieuwsbrief.Tips


Lood voor werkjes
Ik las het stukje van de schoentjes, als je daar lood voor zoekt kun je gewoon de mayonaise en de ketchup tubes die je kunt kopen in de super markt voor gebruiken. Mooi dun en buigzaam voor diverse werkzaamheden geschikt. Wel even de eerst leeg maken :-)
succes Henk Broekhof.
rabarberblad in beton
Van rabarberblad kun je mooie sierbladen van beton maken.
groeten l.hengsteboer
Uitleg zie: Betonbladen

Heb je ook een handige tip die je met anderen wilt delen? Iedere nuttige knutseltip is 2 WFPpunten waard. Stuur de tip even met een e-mail naar me toe! wim@knutselidee.nlIdee van de maand


Ook wij hebben een ideetje om met flessen een cadeautje voor moeder- of vaderdag te maken.
We maakten samen muntthee in de klas, lieten deze afkoelen en vulden de flessen. Kan ook een andere soort thee zijn of zelfs gewoon gevulde bierflesjes.
Het etiket word dan ingekleurd door de kleuters naar eigen inspiratie en creativiteit.
Met hulp van de pc kwam erop te staan:
Chateau de papa
Gebotteld in Sesamstraat (zo wordt ons klasje genoemd)
Juni 2009
Wij beleefden er in ieder geval veel plezier aan!
Groetjes Rit

Heb je ook een leuk idee voor de website dat je met anderen wilt delen? Stuur het even met een e-mail naar me toe! wim@knutselidee.nl
Een geplaatst idee in de nieuwsbrief is 5 WFPpunten waard.Gratis Hobbyartikel


De winnaar van de vorige keer is geworden Miranda Brouwer uit Utrecht. Ze schreef: Wouw... Wat leuk! Hartstikke bedankt!
En de komende maand kun je opnieuw gratis twee knutsel 3D foampuzzels krijgen! Het enige wat je moet doen is een e-mail sturen! Deze puzzels zijn best moeilijk in elkaar te zetten omdat de puzzel in 3D is en niet plat zoals gewoonlijk. Er zit gelukkig wel een gebruiksaanwijzing bij!
Wist je dat deze artikelen ook te krijgen zijn voor WFPpunten. Meer over WFPpunten
Stuur me dus meteen een mailtje als je kans wilt maken op het gratis hobbyartikel!
Iedere 50ste e-mail die binnenkomt op het adres: gratishobbyartikel@knutselidee.nl krijgt het gratis hobbyartikel. En iedere 10de inzender krijgt 2 WFPpunten! Misschien ben jij de gelukkige deze maand.
Volgende maand de uitslag weer op deze plek.Stuur een mooie E-Card


Met vaderdag vind vader het natuurlijk leuk om een kaartje te krijgen. Als extraatje kun je ook even een elektronisch kaartje sturen via internet. Dus neem even tijd en zet een kaartje klaar voor je vader (en/of opa). Het is namelijk altijd leuk om te weten dat je kinderen aan je denken.

Als je zelf een eigen gemaakte kaart elektronisch wilt versturen dan kan dat door de kaart eerst op te sturen! Je krijgt 10 WFPpunten per geplaatste kaart. Meer informatie vind je op de e-cards pagina.Meer over WFPpunten


WFP PuntenmailVia de nieuwsbrief kunt u punten sparen door actief mee te doen met allerlei dingen. U krijgt punten voor het bezoeken van websites, meedoen met acties en prijsvragen, het antwoord geven op vragen, insturen van ideeen voor de website en nog veel meer.
En deze WFPpunten kunt u later gebruiken voor het gratis verkrijgen van leuke (knutsel)cadeaus of u laat WFPpunten uitbetalen in euro's. Een leuke manier om actief met de nieuwsbrief mee te doen.
En er kunnen nog veel meer WFPpunten verdiend worden door mee te doen met WFPpuntenmail. U krijgt dan, buiten deze nieuwsbrief, ook nog iedere week een aantal reclamemailtjes die WFPpunten waard zijn.
Veel meer hierover leest u op de aparte website WFPpuntenmail en u krijgt dan direct (eenmalig) 2 WFPpunten erbij voor het bekijken van deze site en nog eens 30 punten bij inschrijven!
De WFPpunten die verdiend worden met, per e-mail verzonden, vragen, antwoorden en dergelijke worden bijgeschreven aan de hand van het e-mail adres waarmee wordt ingezonden. Dit bijschrijven kan enkele dagen duren en is daarna te vinden in de geschiedenis van uw punten na inloggen op de WFPpunten website.
Lees de nieuwsbrief aandachtig want overal kunt u punten mee verdienen!Dat was het weer.

Zoek je een knutselidee? Kom dan eens langs op Wims Fröbel Pagina's, veel plezier met knutselen en tot de volgende keer.

Groetjes
Wim.


Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje