Lang werken aan iets

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 089
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nl

Heeft er iemand een tip om iets te maken waar je heel erg lang aan kunt werken zodat ik veel te doen heb! Ik wil graag heel lang knutselen. De dingen op knutselidee heb ik dus allemaal al gedaan!
b.v.d. Marlie (12 jr)


Het meisje dat niet meer weet wat ze moet knutselen omdat ze alles al heeft gedaan. Ga eens een lekkere lange
sjaal haken in een leuke kleur in stokjes. Met onregelmatige wol of verschillende kleuren. Heel trendy! Veel succes. Afmaken met franje.
Fia Keesmaat

Misschien is het een idee om een poppenhuis (of barbiehuis) te maken, van hout (figuurzaag) of van karton. Dit is heel veel werk. Daarna kun je de meubeltjes gaan maken en het hele huis inrichten. Ook popjes voor een poppenhuis kun je zelf maken.
Ananda Meijers

Misschien kun je een poppenhuisje maken en daar zelf ook de meubeltjes voor maken. Het kan van allerlei karton gemaakt maar als je erg handig bent kun je het ook zagen.
Veel plezier er allemaal mee. groetjes Amy uit Voorburg

Ik heb misschien ook nog een idee voor dat meisje dat graag heel lang wilde knutselen. Misschien kan ze een poppenhuis maken van een paar gelijke grote dozen, op elkaar plakken of naast elkaar zodat ze de kamers van het huis vormen. Met restjes behang of mooi papier de muren aankleden. Als vloerbedekking kun je restjes echte vloerbedekking nemen, maar ook mooie lapjes stof of vilt. De meubeltjes kun je maken van allerlei doosjes e.d. B.v. ladekastjes van een paar op elkaar geplakte lucifersdoosjes. Stoeltjes van in vorm geknipte wc-rolletjes, met een zitting van een stukje stof o.i.d. Tafeltje maken van b.v. een bierviltje op een stukje wc-rol geplakt. Bedjes van platte doosjes met pootjes van dikke kralen o.i.d. Eierdozen zijn ook overal voor te gebruiken, eigenlijk alles wel. Even je fantasie gebruiken en je kunt overal wel wat van maken. De bewoners kun je maken door van chenilledraad/pijpenrager lijfjes te maken en een dikke kraal als hoofdje te gebruiken. In de bibliotheek staan vaak wel boeken waar poppenhuisknutsels in staan.
Ik hoop dat je hier iets aan hebt.
Groetjes van Johanna Zwerver

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje