Geldcadeautjes Diverse tips (2)

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 130
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nl

Geld in ijs
Vries muntgeld in, in een ijsblokjes vorm. Doe de ijsblokjes met het geld in een plastic zakje en doe er een leuke strik om. Vooral leuk als iemand binnenkort op wintersport gaat, of jarig is in de zomer. Wel vlak voor het geven uit de vriezer halen!
Agnes

Geld cadeau-ideeŽn:
Ik heb al meerdere malen een heel leuk geldcadeau gegeven.
Een 3 etage hoge taart van karton, met fiberfil beplakt (zou ook met watten kunnen).
Je zet mooie gekleurde taartkaarsjes op de taart etages (vastplakken met lijm) en plakt op de verschillende etages verschillende muntgeldstukken, en bovenop het grote geld, in een waaiertje als topstuk met wat linten.
Pak het geheel in met doorzichtig folie papier en voeg er flink wat cadeaulinten omheen, en voila, je hebt een heel leuk geldcadeau.
Gr. Aniet

Gelddrol
Pak een stuk ontbijtenkoek. Doe er wat water bij. Pak kleingeld en kneed het samen bij elkaar .Dan heb je een gelddrol! (Dit kan je niet opeten!)
Tip: Doe het in een doos en versier het...een mooi verjaardagskado! Of misschien niet zo mooi, maar best wel leuk.
Carolien

Geldboompje
Ik heb al 3 keer een geldboompje gemaakt als cadeautje voor iemand ipv alleen maar een enveloppe met geld te geven. Koop een klein boompje bij een bloemenzaak/tuincentrum met voldoende om het wat te laten lijken niet te dicht begroeide takken.
Vervolgens neem je het bedrag dat je wilt geven in vershillende soorten (schoon gemaakte) munten en die plak je met een klein stukje tape of goede lijm aan of een gekleurd dun draadje (als het persoon nog wat jonger is) of aan nylon / visdraad.
Tenslotte wikkel je het boompje voorzichtig in dat doorzichtige planten inpakfolie wat gekleurde lintjes erom heen en klaar is het originele cadeautje!!!
Tip: Neem niet al te dik draad (wol e.d.) want dat staat niet leuk en neem niet al te sterke lijm (secondenlijm e.d.) want dan krijg je hoogst waarschijnlijk zelf je vingers niet meer van het draad en/of geld.
Ik heb altijd erg leuke reacties op dit cadeautje gekregen.
Bep de Hen

Geldballon
Je hebt nodig: een ballon, klein geld, lint, confetti
Een ballon vullen met geld en confetti.
De ballon niet te hard opblazen en een knoop erin leggen.
Doe een lintje eromheen en eventueel kan je met viltstift een boodschap op de ballon zetten.
Een leuk cadeau omdat de krijger niet gelijk weet hoeveel geld er in de ballon zit.
Miranda Kleijwegt

Cactus kado
wat je nodig hebt:
- een potje
- een komkommer
- wat potgrond
- wat steentjes
- kleine sateprikkertjes
- wat kleingeld
zo ga te werk: eerst doe je wat potgrond in het potje tot aan de rand daarna maak je een gat vrij voor de komkommer als je de komkommer erin hebt gedaan dan ga je de sate stokjes in de komkommer verdelen zodat het nu op een cactus gaat lijken heb je dat dan gedaan dan mag je tussen de prikkers door kleine sneetjes gaan maken daarin schuif je het kleingeld bijv. 2 euro's of 1 euro's ben je daar helemaal klaar mee dan kun je nog mooie steentjes in het potjes doen zodat je de potgrond niet ziet!
Tip: je kunt eventueel ook mooie gekleurde of zelf geverfde steentjes in het potje doen.
Denise de groot

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje