Oude enveloppe

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 130
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright knutselidee.nl

Ooit ben ik begonnen met irisvouwen. Daarom heb ik nog heel veel enveloppen en heel veel boekjes met apart, en mooi papier. Alleen heb ik nu echt geen idee meer wat ik er mee kan doen.
Ook heb ik nog veel theezakjes liggen en stofjes. Ik heb dus van alles maar weet niet wat ik er mee moet doen.
Heeft iemand een idee?
groeten
Fam Westra


Breng het naar bejaardenhuis die zitten te springen om dat soort dingen!
groetjes Marianne

Weggeven aan een leerkracht op school; die heeft van dit soort dingen altijd tekort!
Geloof me, ik kan het weten ;-)
Yvette

Je zou er kaarten mee kunnen gaan maken.
De binnenkant van de enveloppen als achtergrond en dan combineren met theezakjesvouwen. Met stofjes heb ik geen ervaring maar volgens mij zou je dat met achtergrond papier kunnen combineren.
Een soort scrapkaart dus.
Succes,
Jet

Er zijn goedkope houten koekjes of theedozen te koop. Wanneer je deze gaat beplakken met theezakjes heb je een originele theedoos.
Scheur het motief dat je erop wilt hebben uit het theezakje en plak het met behulp van behangerslijm op de doos. Zo plak je de hele doos vol. Je kunt ze iets over elkaar plakken zodat alles bedekt is. Na een dag kun je de doos lakken.
Succes ermee.
Groetjes, Lies.

Als ik u was zou van de theezakjes kaarten maken. Dat zijn vaak erg originele kaarten die erg in de trek zijn. Veel mensen vinden deze kaarten mooi en reageren er enthousiast op.
Met de stofjes kan u poppenkleertjes maken en verkopen. Dat levert nog geld op ook.
Met vriendelijke groet,
Eline Hoogeveen

Een mozaiek maken van papier is heel leuk. Knip maar raak welke vorm het ook wordt. Je kan met een rechte schaar of misschien een kartel/ golfjes schaar knippen, wat je maar leuk vind. Of een figuur of vorm met potlood optekenen, invullen op een vel, plakken, altijd een randje rondom vrij houden als voeg!
Klein is leuk voor kaarten en groot als bv placemat, boekomslag, enz.
Succes, omanel

Met de theezakjes kun je bijvoorbeeld een houten theedoos beplakken. Aflakken en vullen met thee en je hebt een leuk cadeau of een leuke theedoos om zelf op tafel te zetten.
Gr. Gerrie

Met theezakjes zou je b.v. leuke kaarten kunnen maken. Dit kan je namelijk in verschillende vormpjes en patroontjes maken. Mijn oma doet dit en maakt kikkertjes, bloemetjes en die gebruikt ze dan als verjaardags kaarten enz.
Robin Arts

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van knutselidee.nl

 spatje