Doopsel

Knutselitem nieuwsbrief nummer: 155
Voor deze knutselpagina geldt © Copyright www.knutselidee.nl

Ik moet voor het school een knutselwerkje rond doopsel maken, maar op het internet heb ik overal al gezocht en niets gevonden. Daarom vroeg ik mij af of iemand hier misschien een ideetje had.
Met vriendelijke groeten Anneleen


Schoentjes vouwen is leuk voor een doopsel.
Groetjes Corrie de Waardt Woudenberg

Je vroeg of we iets wisten voor school voor dopen: Neem een wit tegeltje en schilder er de naam en datum op.
Je kan er ook een plaatje op plakken. Zijn tegeltjes te duur neem dan een 4 kant of recht hoekig karton. Ook een hart zou leuk zijn.
veel succes
Groet Heidy

Bij doop denk ik toch als eerste aan een kaars, met wasvellen zelf kaarsen laten maken, kaars borduren en op karton plakken als boekenlegger. Toiletrol verven en met crepepapier een vlam bovenin steken
Groetjes Petra

Dit heb ik met een groep kinderen gemaakt ook naar aanleiding van een doop. Ieder kind een eigen bloem met naam en een wens voor het nieuwe kindje en een gesloten kring als bescherming voor het nieuwe kindje in het midden.
met vriendelijke groet j.buitenkamp
Zie op de website: https://www.knutselidee.nl/knippen/doopcirkel.htm

Ik had pasgeleden een communiefeest en heb toen samen met mijn dochters een soort 3-luik gemaakt. Dat kan ook voor een doopfeest. Ik heb 2 tekeningen opgezocht die met de kerk te maken hadden. Mijn dochters hebben er ieder één gekleurd. Zelf heb ik op internet een gedicht gezocht. Op gekleurd papier heb ik in het midden het gedicht geschreven en de tekeningen uitgeknipt en links en rechts van het gedicht geplakt. Eventueel plak je het geheel op een stuk karton met een haakje aan de achterkant om hem op te hangen.
Groetjes van Marja

Op reis in Cyprus heb ik gemerkt dat ze daar kaarsen verkopen bij een doopsel. Meestal een mooie lange kaars, maar misschien kun je een theelichtje versieren of zo'n glazen yoghurtpotje (hier in België verkopen ze zo'n potjes met roze yoghurt in de Aldi)
Gr Maaike Corteville

Misschien kan je een leuke scrapbook maken.
Je hebt het volgende nodig: een stuk papier (te koop in een hobbywinkel, kijk bij scrapbookpapier), ook kan er een groot tekenblad gebruikt worden. En foto's van het doopsel of tekeningen.
Dan schrijf je er tekst bij of knip je die uit met letters die je zelf schrijft, op internet staan vast leuke tips en je kan vast op google afbeeldingen downloaden van doopsel.
groetjes,
Maren Janssens

Wat vind je van dit werkje?


© Nieuwsbriefinfo van www.knutselidee.nl

 



spatje





Tweedehands Hobbyboeken


Action webshop